Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordanco Davitkov: „Este un meci foarte important pentru noi, pe care trebuie să-l câștigăm”

Jordanco Davitkov: „Este un meci foarte important pentru noi, pe care trebuie să-l câștigăm”

CSM Târgu Jiu primește vizita formației BC Athletic Neptun Constanța sâmbătă, 8 ianuarie, în deschiderea etapei a 14-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Înaintea duelului cu dobrogenii, Jordanco Davitkov a oferit câteva declarații pentru csmtargujiu.ro, antrenorul gorjenilor scoțând în evidență importanța unei victorii în această partidă:

„Este un meci foarte important pentru noi, pe care trebuie să-l câștigăm pentru a rămâne în lupta pentru o poziție înaltă. Este bine pentru noi că între locul 7 și 13 sunt doar 2 victorii, dar trebuie să câștigăm pentru a rămâne acolo. Sperăm să jucăm mult mai bine decât în ultime două partide, cu Focșani și Ploiești, dar pentru asta avem nevoie de o evoluție constantă în ambele părți ale terenului. Constanța este o echipă bună care a făcut unele modificări recente în lot, dar până la urmă totul depinde de noi”.

CSM Târgu Jiu este pe locul 13 în campionat înaintea acestei runde, cu 4-9 bilanț, iar Athletic Constanța ocupă poziția a 7-a, de playoff, cu 6-6 bilanț.

Meciul începe la ora 18.30 și va fi transmis pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook CSM Târgu Jiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!