Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Ultimele două victorii ne-au demonstrat că putem să câștigăm partide importante”

David Istrate

David Istrate
27.03.2018

În prima etapă din Top 6 a avut loc o reeditare a finalei din sezonul precedent încheiată cu victoria Stelei. Cu toate că oaspeții au dominat prima parte a meciului și au condus chiar la 15 puncte, elevii lui Jukka Toijala au revenit și s-au impus cu 84-74.

La finalul acestei partide, tehnicianul gazdelor s-a arătat încântat de partea secundă a acestei confruntări și a discutat despre jucătorii săi.

„În acst duel, am arătat două fețe: la început, am intrat fără intensitate, fără să luptăm. În prima repriză, echipa noastră a fost spectatoare, iar adversarii au fost cu un pas sau doi pași în fața noastră. Noi am fost norocoși că am reușit să ne ținem aproape, cu toate că am jucat foarte prost. În schimb, în cea de-a doua repriză am reușit să schimbăm mai multe aspecte, cel mai important fiind cel de la nivelul atitudinii. În a doua parte, ne-am dat inima pe teren, ne-am aruncat după mingi și am reușit să aducem toată echipa la același nivel. Jucătorii mei au început să lupte și au devenit încântați în legătură cu acest joc. Iuri Fraseniuc s-a descurcat excelent, el a jucat 16 minute din ultimele 20. Poate a fost un pic prea mult, ținând cont că a venit după o accidentare însă am avut mare nevoie de el. La pauză, am schimbat intensitatea în apărare, iar Iuri a adus această mentalitate agresivă de care aveam nevoie. În debutul actului secund le-am spus că este momentul să revenim și mă bucur că am reușit acest lucru, deoarece a fost un meci dificil.”

De asemenea, Jukka Toijala a prefațat și duelul cu CSU Sibiu, formație despre care a avut doar cuvinte de laudă.

„Următoarea partidă, cea cu CSU Sibiu, va fi una foarte grea, cu toate că noi am reușit să ne ridicăm nivelul de încredere. În plus, am adus câțiva jucători noi în lotul echipei și pe parcursul acestei săptămâni vom vedea cine merită să joace și cine se va odihni. În acest sezon, Sibiu a jucat foarte bine și dacă noi ne vom prezenta la fel ca în prima repriză de astăzi, jocul se va termina în 20 de minute. Prin urmare, noi trebuie să fim pregătiți. Ultimele două victorii ne-au demonstrat că putem să câștigăm partide importante și am învățat să avem încredere.”

Pentru CSM Steaua Eximbank București va urma un joc foarte dificil în compania liderului CSU Sibiu care a câștigat ultimele 10 confruntări. Partida se va disputa la Sibiu, vineri 30 martie, de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct de Digisport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!