Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Justin Edwards: „O adevărată lecție pentru noi”. Video

Justin Edwards: „O adevărată lecție pentru noi”. Video

U-BT Cluj-Napoca a trecut de SCM Timișoara cu scorul de 87-86 și a încheiat turul LNBM fără înfrângere. 

Justin Edwards, unul dintre principalii realizatori ai echipei antrenate de Mihai Silvășan cu 15 puncte (4/7 la două puncte, 2/4 la trei puncte și 6/11 la libere), 1 recuperare, 7 pase decisive și 3 intercepții, a stat de vorbă cu reporterii baschet.ro:

O adevărată lecție pentru noi. Am început lent și nu am fost agresivi în apărarea, fapt ce le-a permis să înscrie și să devină mai încrezători în repriza secundă. Trebuie să ne concentrăm la fel în fiecare meci...Avem ce învăța din acest meci, dar într-un final mă bucur că am câștigat. 

Am intrat puțin relaxați, după cum spuneam, nu am fost agresivi în apărare în prima parte a meciului, dar în partea a doua atât eu, cât și Karel (Guzman) am mărit intensitatea și am reușit să obținem niște intercepții. Per total, a fost un meci fizic la ambele capete ale terenului. 

Întrebat dacă spectacolul este unul din obiectivele sale, baschetbalistul canadian a replicat: 

Și mie și lui Karel ne place jocul pe tranziție, cred că acesta este punctul nostru forte. Din fericire, amândoi putem să sărim așa că încercăm să ne întrecem în finalizări spectaculoase. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

*foto: Valentin Todea/baschet.ro

 

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!