Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy aduce victoria pentru BC CSU Sibiu pe terenul lui CSO Voluntari cu un tip in în ultima secundă

Kevin Hardy aduce victoria pentru BC CSU Sibiu pe terenul lui CSO Voluntari cu un tip in în ultima secundă

BC CSU Sibiu obținut o victorie importantă pe terenul lui CSO Voluntari. Trupa de pe Cibin s-a confruntat cu problem de lot dar chiar și așa au reușit să-și apropie victoria, grație unui tip in al lui Hardy în ultima secundă. BC CSU Sibiu a câștigat cu 84-82 în partida jucată astăzi, 6 feburarie, în Sala Gabriela Szabo.

BC CSU Sibiu a avut un start lansat de meci și a marcat primele 8 puncte ale meciului. Ousmane Barro a oprit seria oaspeților cu un dunk. Jocul s-a animat și au venit trei triple la rând, două pentru Voluntari și una pentru Sibiu. Scorul pe tabela s-a echilibrat după jumătatea sfertului inaugural, după ce Hickey transforma două libere, 15-12. Voluntari a preluat conducerea chiar în final de sfert, după trei libere transformate de Moldoveanu, scor 20-19. Sibienii au început mai bine și actul secund și au reușit un run de 11-3. A venit un run de 9-0 pentru Voluntari iar Gârbea cu 5 puncte la rând își ducea echipa în față. Din acel moment gazdele au preluat inițiativa și la pauză conduceau cu scorul de 43-38.

Startul reprizei secunde a fost tot de partea sibienilor, care după 3 minute de joc preluau din nou conducerea, 49-48. Jocul s-a animat apoi și au urmat coșuri de trei puncte pentru fiecare parte. Sibienii și-au continuat seria bună și s-au dus la 60-54, moment în care Sasa Ocokoljic a solicitat timp de odihnă, cu 3 minute și jumătate rămase din sfertul trei. Ritmul sibienilor nu a fost încetinit și diferența a urcat la 9 lungimi. Gazdele au revenit din nou pe final de sfert, care se încheia cu scorul de 65-62. Voluntari a reușit să egaleze după 4 minute din actul decisiv, grație unei triple a lui Joseph. Hickey, tot cu o triplă își ducea echipa la plus, 78-74, cu doar trei minute rămase din meci. Dan Fleșeriu a solicitat imediat timp de odihnă. Sibiul a reacținat bine și diferența înaintea ultimelor 2 minute era minimă. Hickey a marcat apoi din nou o triplă. Sibienii nu au cedat și scorul a fost din nou egal, după un three-point-play al lui Johnson, 82-82. Voluntari a irosit șansa de a relua conducerea. Ultimul atac a aparținut sibienilor. Jackson a ținut un atac lung dar a ratat aruncarea. Kevin Hardy a urmărit excelent și cu un tip-in a adus victoria pentru BC CSU Sibiu.

Marquis Addison a fost cel mai jucător al meciului cu 23 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Jaycee Johnson a terminat în double-double, 14 puncte și 14 recuperări. Kevin Hardy a totalizat 12 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Cooper și Jackson au adăugat fiecare câte 10 puncte.

Anthony Hickey a fost principalul remarcat al gazdelor cu 17 puncte, 10 pase decisive și 5 recuperări. Vlad Moldoveanu și Devoe Joseph au contribuit fiecare cu 15 puncte.

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    Titlu
    Cu 3 titulari in minus si Cooper bandajat la 2 maini, echipa a luptat eroic. Felicitari, nu am ce reprosa...

    Pacat de Badiu. Parca nu isi gaseste locul in echipa Voluntariului si il ajuta deloc faptul ca Hickey acapareaza total mingea. La Dinamo a avut sezoane mult mai bune.
    Daca vor o clasare in primele 4 locuri cred ca le-ar trebui 1-2 intariri la oamenii mari.

    cu 3 ani în urmă (07.02.2021) Raspunde
  • Ciucâ :

    Z/z/z
    Da mare pâcat ,va trece peste perioda asta cred.trebuie sâ plece urgent la Costescu sau Dinamo care respectâ jucâtorii români. Voluntari greu ın primele 4,antrenor slab fârâ nici un plan de joc. Lai oprit pe Hickey sa terminat Voluntari

    cu 3 ani în urmă (07.02.2021)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      Re
      Chiar și la Galați.
      Pentru un jucător tânăr cu potențial e mai bine sa joace la o echipa mai mică, cu obiective nu așa de îndrăznețe. Cel mai bun exemplu e Diculescu, După ce a plecat de la Steaua la Timișoara și Craiova a crescut foarte mult.

      De antrenorul Voluntariului nu stiu ce sa zic, cred ca e pus acolo 100% de Georgescu.... care nici in ziua de azi nu stiu de ce a plecat de la noi. Probabil pușculița...

      cu 3 ani în urmă (07.02.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DND :

    Da
    Avem o echipă tânără cu potențial pe care se pare că știm să-l exploatam. O victorie foarte importantă care ne mărește încrederea și așa la cote mari. Sunt tare curios ce aducem pentru poziția "3,5" 😉

    cu 3 ani în urmă (08.02.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      Am spus de la inceput
      ca vrrrsta va fi de partea noastra in acest an si cu astfel de turnee cu 2-3 meciuri legate, din pdv strategic am miscat bine.
      Cu siguranta, aveam nevoie si de confirmare din partea noilor veniti, dar pana acum KJ si mai nou si JJ sunt cel putin la nivelul asteparilor. Asadar pe final ar trebui sa avem o viteza in plus, in aceleasi conditii de rotatie. Ramane sa ne umplem golurile cat mai bine.

      cu 3 ani în urmă (08.02.2021)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      transfer nou
      Jucatorul nou cred ca ar trebui sa fie in genul lui Barnette. Puternic, atletic si cu shoot bun.

      cu 3 ani în urmă (08.02.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!