Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy: „Avem nevoie de victorie”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
30.01.2016

 

Sala Transilvania găzduiește astăzi partida dintre CSU Atlassib Sibiu și CS Phoenix Galați, care se duelează în cea de-a XVIII-a etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu, antrenorul principal al lui CSU Sibiu, se declară pregătiți pentru acest meci, pe care îl vor trata cu maximă seriozitate.

„Pentru noi, meciul acesta este la fel de important, ca și celelalte. Avem nevoie de victorie, pentru a ne proteja avantajul terenului propriu și cred că suntem pregătiți, atât fizic, cât și mental, și cred că va fi un meci mare. Categoric, Galațiul are o echipă foarte bună și cu siguranță vor veni aici să încerce să facă o victorie, iar noi, sub nicio formă nu trebuie să le permitem acest lucru ”, a spus Kevin Hardy, fundașul lui CSU Sibiu.

Partida dintre CSU Atlassib Sibiu și CS Phoenix Galați  se joacă astăzi, de la ora 18. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!