Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy, buzzer beater spectaculos împotriva lui CSO Voluntari. Video

Kevin Hardy, buzzer beater spectaculos împotriva lui CSO Voluntari. Video

Sâmbătă, 6 februarie, Liga Națională de Baschet Masculin a revenit cu patru partide foarte disputate. Cel mai așteptat meci al serii a fost reprezentat de duelul dintre BC CSU Sibiu și CSO Voluntari, disputat în Sala Sporturilor „Gabriela Szabo”.

Lipsită de Rolland Torok și Lucas Tohătan și afectată de plecarea la Bonn a lui Isaiah Philmore, CSU Sibiu a reușit un joc foarte bun și s-a impus cu 84 la 82. Coșul victoriei a venit în ultima secundă a confruntării, când Kevin Hardy a profitat de neatenția lui Anthony Hickey și Ousmane Barro pentru a înscrie un tip-in după aruncarea lui KJ Jackson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Iată cum a descris eroul galben-albaștrilor faza finală:

Am avut încredere în fundașul nostru KJ la ultima aruncare și după ce a ratat am văzut că nimeni nu a făcut box out. Prin urmare, m-am gândit că am o oportunitate bună și am sărit cât de sus am putut. S-a întâmplat că mingea a intrat în coș și am obținut victoria.

Hardy a mai vorbit despre revenirea la Sibiu, despre pregătirea pentru derby-ul cu CSO Voluntari și despre obiectivele formației.

Chiar îmi place echipa de anul ăsta. Ne înțelegem cu toții și jucăm bine. Încă de când am revenit m-au primit ca și cum aș fi fost aici încă de la început și am realizat câteva lucruri speciale până în acest moment. Sperăm să continuăm la fel. Ne-am pregătit pentru acest meci știind că trebuie să avem încredere în fiecare jucător din echipă. Am muncit din greu și cu toții am fost pregătiți să luptăm. Am dat tot ce am avut și am reușit să câștigăm. Sperăm să câștigăm fiecare meci, să luptăm cât de bine putem și să rămânem în top.

De asemenea, baschetbalistul american a avut și câteva cuvinte de laudă la adresa tinerilor jucători români care au compensat în acest meci absențele lui Torok și Tohătan.

Au jucat cu inima așa cum o fac la fiecare antrenament. Știam că și în meciuri vor avea aceeași energie și mi-a plăcut mult cum au evoluat.

Kevin Hardy a terminat partida cu 12 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive și un capac.

Pentru BC CSU Sibiu urmează mâine, 7 februarie, disputa cu ABC Athletic Constanța.

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!