Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy se desparte de BC CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.07.2019

Kevin Hardy se desparte de BC CSU Sibiu

Kevin Hardy nu mai continuă alături de BC CSU Sibiu. Anunțul a fost făcut de clubul sibian prin intermediul paginii oficiale de facebook. Hardy a petrecut trei sezoane la Sibiu și este singura sa experiență la nivel european.

În vârstă de 26 de ani, Hardy s-a născut la Lake Charles, Los Angeles. În 2015 el a absolvit la Universitatea McNeese State, după care a venit la Sibiu. După două sezoane pe Cibin, Hardy a revenit în Statele Unite ale Americii, unde a evoluat în NBA G League. În stagiunea 2018/2019 a revenit în România și a reușit să cucerească Cupa României alături de BC CSU Sibiu, primul trofeu după 20 de ani din istoria clubului. Hardy a fost căpitanul echipei echipei care a adus prima cupă la Sibiu.

În sezonul 2018/2019, Kevin Hardy a jucat 36 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 14.2 puncte, 6.8 recuperări și 4.2 pase decisive în 31 de minute. În total americaul a strâns 113 de partide pe prima scenă a baschetului românesc, cu cifre de 14.1 puncte, 6.9 recuperări și 3.8 pase decisive.

În NBA G League, Hardy a jucat 32 de meciuri pentru Rio Grande Valley Vipers și a înregistrat 2.0 puncte, 1.7 recuperări și 1.8 pase decisive.

BC CSU Sibiu a anunțat până în acesta moment prelungirea contractelor lui Randal Falker, Isaiah Philmore, Chris Cooper, Lucas Tohătan și Aurelian Gavriloaia dar și transferurile lui Rolland Torok și a lui Barry Stewart. Trupa antrenată de Dan Fleșeriu va anunța alte două transferuri în zilele următoare.

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Kevin
    A fost singurul jucător pentru care partea financiară nu a contat la discuția privind reînnoirea contractului pentru sezonul viitor. Pur și simplu a dorit o schimbare, sper din tot sufletul să îi și reușească. El va fi tot timpul în inimile noastre și va fi binevenit aici oricând va dori să se reîntoarcă. Best of luck Kevin!

    cu 4 ani în urmă (06.07.2019)
    • BC CSU Sibiu underCat:

      Sad sad..
      daca partea financiara nu a contat inseamna si ca pleaca din Romania sau il vedem la U/CSM ?

      cu 4 ani în urmă (06.07.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      Pleaca afara.

      cu 4 ani în urmă (06.07.2019)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Hardy
    A plecat in Liban.O sa fie coleg de echipa cu Dykes !

    cu 4 ani în urmă (06.07.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu underCat :

    lejer cel mai spectaculos
    jucator din campionat. Pentru spectatori, dunk-urile lui au fost ceva de nedescris. Daca ar fi avut si aruncare(aspect ce sa imbunatatit in ultimul an) nu prea avea Romania buget pt el. Chiar daca noua formula gandita de CSU poate fi mai eficienta si sa aduca titlul, exploziile lui Hardy ne vor lipsi. Bafta airH.

    cu 4 ani în urmă (06.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!