Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy și Octavian Popa Calotă, principalii remarcați sibieni în jocul cu BC Mureș

Paul Olar

Paul Olar
23.09.2015

CSU Atlassib Sibiu a pierdut primul joc oficial din noua stagiune. Trupa pregătită de Dan Fleșeriu s-a văzut învinsă de BC Mureș Târgu Mureș, într-o confruntare încheiată la scorul de 82-73. Partida a contat la manșa inaugurală a Cupei României, având loc la Sala Transilvania.

Duelul s-a derulat sub semnul echilibrului până în final, ofensiva amfitrionilor fiind alimentată de către cei doi fundași, Octavian Popa Calotă și Kevin Hardy. Căpitanul lui CSU a contabilizat 38 de minute pe parchet, remarcându-se cu 20 de puncte.

Mai exact, românul a izbutit 4/11 din interiorul semicercului, 3/6 de la mare distanță, respectiv ¾ de la nivelul liniei de pedeapsă. Totodată, Kevin a reușit 5 pase decisive și 3 recuperări, pentru un indice al eficienței de 12. De notat faptul că Octavian a pierdut posesia mingii de cinci ori.

În schimb, americanul a evoluat timp de 28:36 de minute. Hardy a totalizat 18 puncte (9/12 din interiorul semicercului), alături de 4 pase decisive, 3 recuperări și 3 intercepții. Cifrele jucătorului de peste ocean au format un indice de 21, cel mai mare din tabăra gazdă.

Returul va avea loc la Târgu Mureș .

*Foto: Cynthia Pinter/Facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!