Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy: „Vom da totul pentru a câștiga împotriva Clujului”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
25.04.2016

Baschetbaliștii lui CSU Atlassib Sibiu promit că vor face tot ce le stă în putință pentru a câștiga meciul trei cu U-Banca Transilvania. Principalul marcator al lui CSU  Sibiu, americanul Kevin Hardy spune că adversarul din play-off este unul puternic, dar atât el, cât și colegii lui vor încerca să întoarcă handicapul de 0-2 înregistrat în urma turului disputat în fieful celor de la U-BT. 


„Următoarele meciuri sunt extrem de importante pentru noi, dar le vom aborda unul câte unul. Îi așteptăm pe suporteri alături de noi să ne susțină și le promitem că vom da totul pentru a câștiga împotriva Clujului. Sunt adversari foarte buni și, cu siguranță vor veni să joace tare, dar noi ne vom da totul pentru a ne asigura victoria. Stim de ce suntem în stare, ca echipă, iar dacă vom face tot ce ne-am propus, cu siguranță vom reuși să câștigăm”, a spus Kevin Hardy.

CSU Sibiu dă piept cu U-BT azi, de la ora 19:45. Partida va fi tarnsmisă și live, pe Digi Sport 3. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • viking33 :

    Meci netelevizat
    Tocmai am primit mail prin care clubul ne anunta ca meciul nu se mai transmite. Carul TV a rămas în București sa transmită tenis

    cu 8 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :


    Hmm, se pare c-asa e, a disparut din grila de programe Jiji'... pacat ca la noi contractele se respecta doar dintr-o parte :(

    cu 8 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!