Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

KJ Jackson este MVP-ul etapei a 9-a din LNBM

KJ Jackson este MVP-ul etapei a 9-a din LNBM

Sâmbătă, 20 noiembrie, CSA Steaua București s-a impus pe terenul lui BC Athletic Constanța cu scorul de 111 la 107. Partida a avut nevoie de o repriză de prelungiri după ce, la finalul timpului regulamentar, tabela arăta egalitate: 92-92.

Cel mai bun jucător al Stelei a fost KJ Jackson care, pentru prestația sa, a fost desemnat de redacția noastră drept MVP al etapei a 9-a. Fundașul american a adunat 28 de puncte, 8 pase decisive, 7 intercepții, 3 recuperări și o pasă decisivă, pentru un indice al eficienței de +39.

Jackson a avut un procentaj din acțiune de 65% (11/17), majoritatea aruncărilor sale venind din interiorul semicercului (10/15). De asemenea, liderul roș-albaștrilor a acumulat cinci puncte la linia de libere.

În urma acestei confruntări, KJ Jackson are medii de 19.8 puncte, 4.9 pase decisive, 4.1 recuperări și 2.8 intercepții. În plus, CSA Steaua București a ajuns la un bilanț de cinci victorii și trei înfrângeri în actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Pe lângă Jackson, încă doi jucători din lotul lui Eugen Ilie au mai marcat minim 25 de puncte contra Constanței. Este vorba de Karlo Vragovic (29 de puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive) și de Terrell Carter II (25 de puncte, 13 recuperări, 3 pase decisive, 3 capace, 2 intercepții).

*foto: Facebook – Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!