Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: "Am demonstrat că suntem o echipă unită"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.04.2012


Foto: Andor Marton

Kyndall Dykes a fost cel mai bun om al lui Marcel Ţenter din meciul 4 disputat împotriva celor de la BC Mureş Târgu Mureş. În 44 de minute petrecute pe teren el a marcat 29 de puncte pentru 38 de unităţi la eficienţă, iar "U" a câştigat în prelungiri confruntarea dar şi seria împotriva mureşenilor.

Într-o declaraţie acordată site-ului u-mobitelco.ro, Dykes spune că s-a demonstrat că sunt o echipă unită.

Mă bucur că am câştigat, am jucat în general bine pe toata durata partidei, am demonstrat că suntem o echipă unita! Ne bucurăm, dar suntem deja cu gândul la partidele urmatoare!

3 comentarii la aceasta stire:
  • barni :

    suporter mureșean
    Iar tu incepi sa inveti balcanismele gen Burlacu & Szijárto pentru comunicarea cu publicul din sală. Intrii si tu in rândul lor? Pana acum chiar mi-a plăcut foarte mult atât jocul cât si atitudinea ta.

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ferike :

    Ce s-a intamplat?
    @ Barni

    Poti sa ne spui si noua, te rog, ce s-a intamplat? De la TV nu s-a vazut nici un gest "suspect", sa zic asa. Multumesc.

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • basket-U :

    Suporter Clujean
    Este prima oara cand Kyndall isi iese din pepeni,dar din ce s-a vazut nici suporterii mureseni nu sunt busuioc de pus l-a icoana,majoritatea din galerie aveau degetul mijlociu ridicat catre el , i-au si adresat cuvinte nu tocmai dragute si l-au si scuipat,poate sa il intrebe oricine!!Asa ca vedeti intai paiul din ochiul vostru!!!

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!