Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes: "Diferenţa a fost făcută de apărare"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
03.02.2012

"U" Mobitelco Cluj-Napoca a obiţinut o victorie extrem de importantă, vineri seară, în deplasarea de la Oradea. Campioana en-titre s-a impus cu scorul de 67-63. Kyndall Dykes a fost unul dintre cei mai bună jucători ai echipei învingătoare terminând meciul cu 29 de puncte şi 9 recuperări.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru americanul a afirmat că diferenţa a fost făcută de apărare într-unul dintre cele mai grele meciuri susţinute de clujeni în acest campionat.

Putem spune că a fost unul dintre cele mai strânse meciuri susținute de U Mobitelco în acest campionat ?

Da, a fost un meci foarte greu, probabil unul dintre cele mai grele din acest sezon. Oradea are multe scheme, o mare parte dintre ele foarte grele de contracarat pentru echipa care se află în apărare. Am jucat împreună, am jucat fizic şi uite aşa a sosit victoria.

Ce a făcut diferența ?

Diferenţa a fost făcută de defensivă. Ne-a încurcat foarte mult zona practicată de Oradea însă la antrenamentele din această săptămână am pregătit foarte bine partida. Şi în ultima fază a partidei diferenţa a fost făcută de către defensivă.

Este o victorie foarte importantă din punct de vedere psihic ?

Am pierdut foarte urât acasă, partida cu BC Mureș, pentru că noi nu pierdem în asemenea manieră. Pot să zic că acea înfrângere ne-a ajutat pentru că am venit mai motivaţi la Oradea şi am jucat foarte bine.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    un moldovean
    Echipa clujeana nu a jucat grozav si este explicabil tinand cont de accidentari dar au luptat mult si au stiut sa-si foloseasca cu eficienta piesele grele : Zoki si Dykes. Mi s-a parut remarcabila prestatia in aparare a tanarului Pop care a alergat foarte mult pt a-i netraliza pe Lupusavei si Navickas

    cu 12 ani în urmă (04.02.2012) Raspunde
  • azucar :

    felicitari!
    Kyndall a facut senzatie, a castigat meciul, dar daca nu avea coechipierii nu putea castiga si nici ei fara el ! Cu un Zoran care recupereaza si baga mingea in cos si un ALEX POP care s-a aparat excelent, nici nu ma mir ca au castigat! Gurile rele spun ca ultima faza nu a fost fault, a fost fault CLAR!

    cu 12 ani în urmă (04.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!