Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlo Polyak: „Sunt sigur că o să mai visez cu această aruncare”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.11.2016

Laszlo Polyak a fost eroul formației BC Mureș Târgu Mureș în partida cu BC Timișoara, după ce a înscris cu 5 secunde înainte de final un coș de 3 puncte, care a adus victoria echipei sale, 82-81. La finalul întâlnirii, Laszlo Polyak a declarat că, reușita de aseară a fost prima din carieră care a decis soarta unui meci.

„A fost o partidă foarte grea, am intrat foarte greu în ritm. Nu așa ne-am propus, dar la început am jucat destul de dezorientat, am primit coșuri din contraatacuri și apărarea a fost foarte slabă. Dar, spre norocul nostru, chiar dacă am fost conduși și cu 15 puncte, am crezut în noi, am crezut că putem întoarce soarta partidei și nu am cedat până în ultimul moment. Știam că nu avem voie să pierdem pe teren propriu. Și atunci a venit ultima aruncare, care spre norocul meu, norocul nostru, a intrat. Așa cred că am revenit 100% din accidentare. A fost primul coș din cariera mea profesionistă care a decis o partidă, aș fi fost foarte trist dacă arbitrii ar fi validat coșul timișorenilor. Sunt sigur că o să mai visez cu această aruncare”, a mărturisit sportivul pregătit de Szaszgaspar Barnabas. 

Cu reușita din finalul jocului, tânărul Polyak a acumulat un total de 11 puncte marcate (2X3), la care a mai adăugat 3 pase decisive, având un indice la eficiență de 9 unități. Aceasta a fost cea mai bună partidă a fundașului din startul noului sezon. 

*Foto: Radu Roșca (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!