Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: "Am făcut faţă campioanei"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.02.2012

Foto: Zoltan Biro

Joi, 16 februarie, s-a desfăşurat într-un final partida restantă contând pentru etapa a 12-a la baschet masculin, între "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi BC PH Miercurea Ciuc. Jocul desfăşurat în judeţul Harghita a fost extrem de echilibrat, iar gazdele au fost foarte aproape de o surpriză de proporţii. În cele din urmă câştig de cauză au avut clujenii care s-au impus cu scorul de 88-86.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Laszlofy Botond afirmă că "mici sincope în apărare, câteva libere şi aruncări deschise ratate uşor respectiv puţin noroc ne-a privat de o victorie".

Felicit băieţii pentru jocul prestat şi dăruirea arătată însă regretul meu este totuşi unul mare: dacă am fi jucat cu atitudinea aceasta fiecare meci atunci cu siguranţă la rubrica "victorii" am fi avut mult mai multe. Am reuşit în sfârşit să evităm căderile catastrofale chiar şi fără doi jucători pe poziţiile 4 şi 5, Jakab şi Erceg, ambii accidentaţi, plus Champion care s-a accidentat în timpul jocului. Am făcut faţă campioanei. Rezultatul final însă nu ne-a fost favorabil din nou deoarece mici sincope în apărare, câteva libere şi aruncări deschise ratate uşor respectiv puţin noroc ne-a privat de o victorie pentru care jucătorii mei au muncit enorm.

Tehnicianul ciucan a vorbit şi despre arbitraj.

Nu spun nimic despre arbitraj, să decidă experţii în materie, dar dacă se fluieră fault anti-sportiv la mijlocul terenului în defavoarea noastră, de ce nu se aplică aceeaşi sancţiune şi la faze de contra-atac în care pivotul nostru a fost faultat de două ori la rând de ultimul apărător.

Referion la următoarele meciuri Laszlofy Botond se aşteaptă la un program infermal.

Noi muncim zi de zi să ne îmbunătăţim jocul şi ceea ce este îmbucurător este faptul că jucăm mult mai colectiv în ambele faze ale jocului. Avem o perioadă foarte încărcată de acum încolo cu jocuri miercuri-sâmbătă-miercuri şi la accidentările pe carel e avem deja o să ne fie foarte greu fizic şi mental. Ştiu că jucătorii mei o să răspundă pozitiv la provocările grele şi sperăm că o să avem parte şi de victorii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!