Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: "Am suferit o înfrângere dureroasă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.02.2012

Deşi a început meciul foarte bine, conducând cu scorul de 23-6 în minutul 5, BC PH Miercurea Ciuc nu a putut să îşi treacă în cont o victorie importantă pentru moral. Dinamo Bucureşti a revenit pe final şi s-a impus cu scorul de 82-77.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Laszlofy Botond spune că lipsa lui Champion şi Erceg s-a făcut simţită mai ales pe final atunci când echipa sa a cedat fizic.

Aşa este, am suferit o înfrângere dureroasă. Am început meciul excelent, jucătorii mei fiind foarte determinaţi, iar cei de la Dinamo nu şi-au găsit ritmul după pauza lungă din campionat. Pe noi ne-a ajutat meciul cu Cluj, fiind mai în priză, dar treptat ne-am stins şi am lăsat adversarul prea uşor să revină în meci. Având doi oameni de bază accidentaţi şi unul abia revenit după accidentare, iar astfel nu am avut o rotaţie aşa cum mi-am dorit, mai ales pe poziţiile 4 şi 5. Din cauza acestui lucru am început să cedăm fizic, primind multe coşuri pe faza de tranziţie.
O victorie este ce ar îndrepta psihicul jucătorilor. După fiecare etapă scursă avem mai puţine şanse să obţinem ce ne dorim. La acest lucru trebuie să ne gândim şi să abordăm ca atare meciurile rămase.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!