Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leo de Maio: "Sperăm ca fanii să ne poarte duminică spre calificare"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
19.04.2012

BC Timişoara a reuşit să egaleze din nou în seria din playoff cu CSM Bucureşti. Alb-violeţii s-au impus în meciul 4 cu 77-76 şi speră să tranşeze calificarea în jocul de pe teren propriu.

Preşedintele clubului, Leontin de Maio a comentat pentru site-ul oficial al grupării viola jocul de joi seara.

Astăzi am jucat ceea ce mă aşteptam, a fost cu totul alt meci. Apărarea a făcut diferenţa şi sunt bucuros că oamenii pe care ne-am bazat întreg sezonul – Jovanovic, Popescu, Archie – au confirmat, fiind bine sprijiniţi de Cuic. Îi felicit pe toţi băieţii pentru că s-au impus într-o atmosferă extreme de ostilă şi aici mă refer la tot ceea ce s-a întâmplat în Arena de Baschet. Privim déjà spre meciul al cincilea de duminică de la Timişoara şi sperăm ca fanii noştri să ne poarte spre calificare.

Meciul decisiv se joacă duminică la Timişoara. Învingătoarea o va întâlni pe U Mobitelco în semifinale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!