Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Leonardo Meindl va juca în sezonul următor pentru U-Banca Transilvania

Leonardo Meindl va juca în sezonul următor pentru U-Banca Transilvania

Conform lui Aris Barkas, redactorul șef al Eurohoops, Leonardo Meindl va juca în sezonul 2022-2023 pentru U-BT Cluj-Napoca. Acesta are 2.01 metri, evoluează pe poziția 3 și a petrecut ultimele două stagiuni în Spania, la Fuenlabrada.

Leonardo Meindl este născut în Sao Paulo, Brazilia, și și-a început cariera profesionistă în 2011, la Franca. În 2015, a plecat la Bauru dar, doi ani mai târziu, a revenit la Franca. Până în 2020, a mai jucat pentru Paulistano și Sao Paulo.

În ultimele două sezoane, Meindl a făcut parte din lotul lui Fuenlabrada, în liga ACB. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a strâns medii de 13.1 puncte, 5.6 recuperări și 2.1 pase decisive în cele 28 de partide disputate în stagiunea 2021-2022.

În urma acestui transfer, lotul lui Mihai Silvășan arată în felul următor: Jordan Taylor, Karel Guzman, Victor Sanders, Drew Crawford (neconfirmat), Leonardo Meindl, Stefan Bircevic, Andrija Stipanovic, Patrick Richard, Nandor Kuti, Eduard Roschnafsky și Emanuel Cățe.

Update: U-BT Cluj-Napoca a anunțat oficial transferul lui Leo Meindl.

 

*foto: ACB

11 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Dacă se confirmă
    cele 2 semne de intrebare ( Crawford și Meindl ) cam acesta este lotul pentru EuroCup și posibil un loc 4 în grupă să nu fie o utopie. Pentru Campionat ar trebui totși încă un român ținînd cont de fragilitatea lui Kuti. Dar de unde să aduci ? Probabil numai ceva juniori de la Academia U-BT alături de Lăpuște.
    SUCCES și HAIDE U !

    cu 1 an în urmă (07.08.2022)
    • Suporterrrr:

      ce romani mai sunt pe piata?
      In campionat, lotul o sa aiba 6 straini +pat kuti eduard si emi cate (10 jucatori) + lapuste si pasca probabil

      cu 1 an în urmă (07.08.2022)
    • #LLKB:

      Romani
      Mi-ar placea sa i se acorde mai multe minute lui Lapuste in campionat in meciurile mai usoare. A avut prestatii bune la U18 la european.

      cu 1 an în urmă (07.08.2022)
    • Suporterrrr:

      Lapuste
      La u18 joaca cu copchii de varsta lui, in liga nationala crezi ca va fi undeva aproape de nivelul de la u18? Mai ales cu toate echipele intarite extreem de mult in lnbm eu nu l vad mai mult de 5 min pe meci jucand

      cu 1 an în urmă (07.08.2022)
    Raspunde
  • #LLKB :

    .
    Pare un transfer excelent, dar sper ca nu este o varianta alternativa pt Crawford. Amandoi joaca pe aceasi pozitie si pe brazilian l-au anuntat oficial imediat.
    Exista si varianta in care vom juca undersized cu Leo PF avand medii bune la recuperare

    cu 1 an în urmă (07.08.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    Wow
    Wow wow wow

    cu 1 an în urmă (07.08.2022) Raspunde
  • Silvois :

    In sfarsit, Bravo!
    Daca se confirma oficial si venirea lui Crawford, atunci avem echipa dorita. Si brazilianul pare foarte bun, iar faptul ca ramane Guzman e un plus pentru spectaculozitatea echipei!

    cu 1 an în urmă (07.08.2022)
    • U BT Cluj-Napoca rafuv:

      Crawford
      Nu știu dacă va confirma.
      Cel puțin la cum arata lotul actual avem
      5 jucători pe pozițiile 2 și 3 și doar unul pe 4

      cu 1 an în urmă (07.08.2022)
    • Benjamin:


      Din pacate si eu cred ca zvonul cu Crawford ramane la nivel de zvon.. unul frumos, de altfel.
      Mie personal mi-ar fi placut Crawford, categoric. Un jucator care ar fi oferit mai mult datorita experientei pe care o are la nivel de cupe europene (pt ca la nivel de lnbm amandoi sunt excelenti). Nu ma pricep eu la salarii si sume ca sa pot oferi comparatii intre meindl vs crawford, dar ceva imi spune ca s-au lasat bani si pentru aducerea unui 4.

      Meindl imi aduce aminte de Pustozvonov. Si el mai juca PF cand jucam mai mult small ball, dar sincer nu stiu daca e stilul pe care Silva il doreste.

      cu 1 an în urmă (07.08.2022)
    • Benjamin:


      Stilul de joc*

      cu 1 an în urmă (07.08.2022)
    • U BT Cluj-Napoca sergiu_CMOS:

      Pozițiile 3 și 4
      Dacă Leo a fost adus pt poziția 3, atunci nu vad de ce mai e nevoie de Crawford. Nu mi-e clar dacă Leo poate juca și 4, situație în care într-adevăr, împreună cu Crawford ar completa și incheia lotul.

      În situația în care zvonul cu Crawford nu se confirma, sper și eu sa mai aducem un 4 și atunci am avea banca suficient de lângă (sper sa mai fie buget)

      cu 1 an în urmă (07.08.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!