Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lewis Stallworth se întoarce în SUA pentru a fi supus unei operații chirurgicale

Lewis Stallworth se întoarce în SUA pentru a fi supus unei operații chirurgicale

SCM Timișoara a anunțat pe contul oficial de facebook despărțirea de Lewis Stallworth. Jucătorul american a suferit o accidentare în partida desfășurată luna trecută împotriva celor de la CSO Voluntari.  

Stallworth s-a lovit la recuperare cu Tudor Gîrbea, la sfârșitul primei reprize a partidei pierdute contra celor de la Voluntari, scor 77-62. Astfel, Lewis are nevoie de o intervenție chirurgicală și, potrivit clubului bănățean, a solicitat despărțirea de „Leii din Banat”. Americanul urmează să ajungă în San Francisco, unde va fi supus unei intervenții chirurgicale. 

„Cu părere de rău ne despărțim de Lewis. A trecut prin perioade grele la noi, și-a dorit foarte mult să rămână aici și totodată s-a dedicat vieții de aici. A venit împreună cu soția, cei doi s-au simțit foarte bine la noi. În prima fază a trebuit să stea în carantină timp de 14 zile, deoarece a venit din Statele Unite ale Americii, iar ulterior a contractat virusul ce provoacă boala Covid-19 și a fost nevoit să stea din nou în izolare. A pierdut destul de multe meciuri la început, iar în momentul în care a prins o formă și a început să devină jucătorul pe care l-am dorit de la bun început s-a întâmplat această accidentare neplăcută la începutul lunii ianuarie. Suntem cu toții optimiști, inclusiv cei din staff-ul nostru medical, că Lewis se poate recupera într-o perioadă scurtă de timp, însă probabil că această perioadă nu va fi suficient de scurtă și nu vom putea continua sezonul cu un jucător mai puțin în lot. Lewis și-a exprimat dorința de a se întoarce acasă și de a se opera pentru a deveni apt în vederea începerii sezonului următor. I-am înțeles dorința, este absolut normal să ne înțelegem, este o despărțire mai mult decât amiabilă, în termeni buni pentru toată lumea”, a spus Dragan Petricevic. 

„Cât timp am evoluat aici am crescut nu doar ca jucător, ci și ca om. Orașul m-a adoptat și chiar mi-a plăcut perioada petrecută aici. Îi mulțumesc antrenorului Dragan Petricevic pentru că a dorit și a făcut tot posibilul ca eu să devin cel mai bun jucător posibil și pentru că a crezut în mine atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Colegilor mei le voi fi întotdeauna recunoscători pentru timpul petrecut pe teren și în afara lui”, a spus și Stallworth.

 

Thank you, Lewis Stallworth! Sosit în vara anului trecut la SCM Timișoara, jucătorul american Lewis Dolphin Stallworth...

Posted by Baschet SCM Timişoara - pagina oficială on Tuesday, February 2, 2021

În șapte partide jucate în acest sezon, Lew a adunat medii de 11,4 puncte și 2,6 pase decisive pe meci, cu 50,1% de la 2 puncte și 66,4% la libere.

Pentru SCM Timișoara urmează acum duelurile de la BTArena, din turneul 7 al LNBM, cu U-BT Cluj și Steaua. 

*foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!