Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Liam O'Reilly și-a găsit angajament în Suedia

Liam O'Reilly și-a găsit angajament în Suedia

Una dintre formațiile care au impresionat în acest început de sezon este SCM U Craiova. Gruparea olteană, sub conducerea lui Michalis Kakiouzis, practică un baschet foarte rapid, cu multe acțiuni spectaculoase realizate de niște jucători foarte atletici.

Totuși, SCM Craiova nu a avut parte de un presezon lipsit de incidente. Aceștia au avut un meci anulat din cauza unui conflict izbucnit între jucători, iar un baschetbalist a plecat de la echipă, după o ceartă cu un coechipier.

Este vorba de Liam O'Reilly, care a decis să se întoarcă în Statele Unite ale Americii fără să debuteze oficial pentru alb-albaștri. La aproape o lună după rezilierea contractului, sportivul american și-a găsit un nou angajament.

O'Reilly va evolua în Suedia, la Koping Stars, o echipă înființată acum 18 ani, în 2003. Acolo va fi coleg cu Ernests Kalve, baschetbalist ce a jucat în România, la BC Mureș și Phoenix Galați.

*foto: octagonbe.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!