Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LIGA BALCANICĂ. Marko Icelic: "La Timişoara a fost o luptă, nu un meci"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
16.11.2011

Sârbii au dat vina pe arbitrii pentru eşecul cu Timişoara

Antrenorul formaţiei OKK Belgrad a oferit o declaraţie interesantă la finalul partidei pierdută de echipa sa la Timişoara, 67-85. Tehncianul Marko Icelic, care pregăteşte în acelaşi timp şi naţionala de juniori a Serbiei a dat vina pe arbitraj! Culmea, asta după ce pe tot parcursul meciului, timişorenii au protestat deseori la adresa brigăzii de la centru. Cavalerii fluierului au greşit în dese rânduri şi i-au sancţionat mult mai des pe timişoreni. Apogeul a fost în repriza a doua, când au cerut repetarea de trei ori a unei aruncări libere a sârbilor!

Echipa din Timişoara a avut noroc cu câteva decizii ale arbitrilor, care nouă nu ne-au plăcut. Mai degrabă a fost o luptă, decât un joc. Sunt un antrenor care iubeşte disciplina, munca într-un sistem organizat, dar acum nu poate fi vorba de asta pentru că au fost multe obstrucţii. Într-o conjunctură normală, niciun jucător nu ar fi terminat meciul fără faulturi. Noi azi am jucat cu jucătorii tineri. Nu mă aşteptam să fie aşa o luptă dură. Avem un jucător accidentat, după o asemenea luptă.

Conform statisticii oficiale a meciului, timişorenii au fost sancţionaţi de 26 de ori cu fault şi au beneficiat de doar 18 decizii în sens invers. Bogdan Popescu a fost singurul jucător eliminat pentru 5 greşeli, în timp ce de la sârbi niciun jucător nu a avut mai mult de 3 faulturi comise.

 

sursa foto: tion.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • cronicar :

    hmmm...
    nu este prima data cand Timisoara este acuzata ca joaca dur...

    cu 12 ani în urmă (16.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!