Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Liviu Puicu: "Întâlnim un adversar incomod. 100% Căruţaşu nu va juca duminică"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.01.2012

Ultima partidă din cadrul rundei cu numărul 19 opune cele două Cluburi Sportive Municipale din cadrul Diviziei A masculine de baschet. Partida este programată să debuteze la orele 18:00, la Arena de Baschet din Capitală, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Misiunea gazdelor pare a fi, la prima vedere, una foarte grea având în vedere că Hristu Şapera nu va putea miza pe Virgil Căruţaşu, sportiv diagnosticat cu "contuzie la genunchi cu rupturi fibilare musculare şi cu o o uşoară inflamaţie şi întindere a ligamentului colateral" după accidentarea de etapa trecută.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Liviu Puicu afirmă că partida cu CSM Oradea este una foarte importantă împotriva unui adversar "incomod".

Este un meci pe care îl jucăm acasă fără Virgil Căruţaşu, care este o piesă extrem de importantă în angrenajul echipei. 100% el nu va juca cu CSM Oradea deoarece accidentarea este mai serioasă decât am crezut. Nu ştim cât va sta pe bară. Totul depinde de cum degurce fizio terapia, în funcţie de recuperarea lui vom vedea cât nu îl vom putea folosi. Mâine este un meci important pentru noi şi după aceea poate echipa se mai relaxează din punct de vedere al meciurilor următoare, fără a subestima orice alt adversar, însă mai accesibile decât cele din primele 4 etape. Încercăm să suplinim lipsa lui Virgil prin dorinţa de a câştiga. Avantajul este terenul propriu. Nu ştiu dacă este vorba de o favorită ci de faptul că noi jucăm pe teren propriu şi acest lucru poate fi un avantaj important. Aşa cum am mai spus-o Oradea are o echipă foarte bună, joacă un baschet frumos şi îşi concretizează deseori valoarea echipei şi a jucătorilor pentru a câştiga. Este un adversar extrem de incomod.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!