Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Louis Darby: „Ne cerem scuze pentru ceea ce s-a întâmplat la final”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.02.2015

Cel mai bun jucător al meciului dintre CS Energia Târgu Jiu și CSM-U Oradea, meci câștigat de olteni cu 89-74, americanul Louis Darby, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre tot ce a ținut de duelul cu formația bihoreană. 

„A fost un meci frumos, un meci strâns. Ne cerem scuze pentru ceea ce s-a întâmplat la final. Noi am fost uniți, am luptat până în ultimul minut și am reușit să întoarcem meciul și să-l câștigăm. Am început să jucăm mai agresiv în defensivă și astfel ne-am ușurat munca și în atac. Personal, am avut multe accidentări în acest sezon, de abia acum încep să-mi revin 100%, totul depinde de mine. Am avut câteva meciuri pe care le-am pierdut pe final, însă acum trebuie să continuăm să mergem pe acest drum pe care l-am început”, a afirmat sportivul de peste ocean. 

Darby a vorbit și despre meciul cu Enel Basket Brindisi, partidă din ultima etapă a EuroChallenge „Last 16”, care va avea loc la Târgu Jiu, marți, cu începere de la ora 19:00. 

„În EuroChallenge vrem să mergem cât de sus se poate pentru că nimeni nu se aștepta să ajungem până aici. Atât în competițiile europene, cât și în campionat în special, trebuie să ajungem cât mai sus posibil. Partida cu Brindisi se anunță a fi una extrem de dificilă, având în vedere că ei încă luptă pentru calificarea mai departe. Noi nu vrem să pierdem niciun meci, nu am pierdut niciun meci pe teren propriu și vrem să continuăm tot așa, am arătat că la Târgu Jiu este greu să câștigi”, a încheiat elevul lui Antonis Constantinides. 

Împotriva celor de la CSM-U Oradea, Darby a început jocul din postura de titular, totalizând 30 de minute petrecute pe parchet. În tot acest timp, Louis a izbutit o prestație foarte bună, cea mai bună stagională, trecându-și în cont 27 de puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări, 3 intercepții, un capac și nicio minge pierdută, totul pentru un indice la eficiență de 33 de unități. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.ro)

2 comentarii la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    in sfarsit...
    MVP?!

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    Asta e adevaratul Darby
    Sper ca Louis sa se fi refacut complet, pt ca avem mare nevoie de el, mai ales pt a ne califica in play off! Desigur ca in ceea ce-l priveste pe Louis asteptarile sunt mari si-n eurochallenge, deci, Come on Energia Tg Jiu si forza Louis Darby!

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!