Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lucas Tohătan: ”Nu îmi fac planuri înainte de meci, voi da tot ce e mai bun din mine”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
09.02.2019

BC CSU Sbiu și SCM U Craiova e reîntâlnesc în etapa a 4a din Top 6 sâmbătă, 9 februarie, începând cu ora 18 în sala Transilvania. Partida va fi transmisă pe FRB Tv.

”După cum știți, aproape toate meciurile de acasă le jucăm cu sold out, acest lucru îl datorăm minunaților noștri suporteri, cărora doresc să le mulțumesc, pe această cale, că sunt de fiecare dată alături de noi. Ca și așteptări, nu sunt genul de jucător, care să-mi fac planuri înainte de meci. În momentul în care urmează sa intru in teren, voi da tot ce e mai bun din mine, ca la finalul jocului să sărbătorim victoria, alături de cei ce ne susțin de fiecare dată. Drumul până la castigarea campionatului e lung, dar cu siguranță pentru a fi campioni, ai nevoie de victorii, ca și în meciul precedent. Chiar dacă au pierdut, una este Cupa României și alta este o etapă din Top 6. Craiova va veni cu siguranță cu gândul de a-și asigura una din primele 4 poziții la final”, a declarat Tohătan despre partida contra SCM U Craiova

În ceea ce privește transferul lui Daniel Ewing, acesta a adăugat că, este cu siguranță o oportunitate pentru mine, de a mă antrena cu un jucător de calibrul lui Daniel, având experienta, atât în Europa, cât și în campionatul nord american de baschet. Voi încerca să profit la maxim de această perioadă, pentru a-mi îmbunătăți calitatea jocului și pentru a-mi atinge unul dintre obiective, acela de a deveni, în cel mai scurt timp, un jucător important în campionatul romanesc.”

 

În acest sezon de LNBM, Lucas Tohătan a adunat medii de 6.2 puncte, 0.6 recuperări și 0.9 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +4.9 pe meci.

 

 

*foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!