Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lucas Tohătan: „Suntem bucuroși că avem parte de baschet”

Lucas Tohătan: „Suntem bucuroși că avem parte de baschet”

CSU Sibiu se pregătește de debutul în Cupa României. 

Lucas Tohătan a explicat modul în care vede revenirea pe terenul de baschetul și impactul pe care lipsa fanilor în tribune îl poate avea asupra echipei sale. 

Cred că va fi un test pentru fiecare dintre noi, în funcție de cum ne-am pregătit în ultimele 8 luni de zile. Suntem nerăbdători și ne bucurăm foarte mult că se poate juca chiar și în anumite condiții mai puțin favorabile...suntem bucuroși că avem parte de baschet. 

Întrebat despre lipsa fanilor în arenele de baschet, internaționalul român a replicat: 

Cu siguranță lipsa suporterilor din sala Transilvania va fi un mare minus pentru noi, dar știm cu toții că ne susțin de acasă sau, cel mai probabil, din fața televizorului. Pentru mine Cupa României în aceste condiții va fi o adevărată experiență.  Sper să facem o figură frumoasă și să ne îndeplinim obiectivele. 

 

💛Băieții noștri au așteptat mult startul competițiilor, dar, așa cum spune și Lucas Tohătan, toți vor simți lipsa celor...

Posted by BC CSU Sibiu on Tuesday, November 10, 2020

După turneul de Cupa României găzduit de Sala Transilvania din Sibiu, Tohătan va pleca spre București pentru a participa la cantonamentul echipei naționale în vederea meciurilor de calificare de la Valencia

*foto: facebook BC CSU Sibiu 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sursa19 :

    Pitesti
    Jerry pozitiv, alti 4 jucători si antrenorul echipei sunt in pericol de a rata meciurile de saptamana asta...mare show

    cu 3 ani în urmă (10.11.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!