Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mandic și Perovic susțin Craiova din tribună la Oradea

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
25.04.2014

Andelko Mandic (foto), fostul antrenor al lui SCM U Craiova, și conaționalul său Milorad Perovic, susțin trupa din bănie în Meciul 1 al seriei de Play-off cu CSM Oradea, disputat la Arena “Antonio Alexe”.

Dacă Mandic își vede la lucru foștii elevi, Perovic, care a ocupat postul de manager la U Mobitelco în prima parte a acestui sezon, se reîntâlnește la Oradea cu Marcel Țenter. Sârbul a fost secundul actualului tehnician al oltenilor în stagiunea trecută, la Gaz Metan Mediaș.

După despărțirea de Craiova, Mandic a antrenat în Ungaria, pe Falco Szombathely, echipă de la care a plecat după ce a calificat-o în Play-off.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!