Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Manolopoulos, după înfrângerea cu U-BT: „Clujul merită felicitări”

Manolopoulos, după înfrângerea cu U-BT: „Clujul merită felicitări”

Sala „Andreas Papandreou” a găzduit în cursul serii precedente (15.09) un duel foarte echilibrat între Peristeri BC și U-Banca Transilvania. Cele două adversare s-au schimbat la conducere de opt ori însă, în cele din urmă, formația clujeană a fost cea care a obținut victoria, scor 84-74.

Având în vedere lotul de care dispune și faptul că a organizat turneul, Peristeri era văzută drept favorită la calificarea în grupele BCL. Prin urmare, Sotiris Manolopoulos, antrenorul grecilor, a fost extrem de trist după fluierul final:

Suntem dezamăgiți. A fost un meci pe care ne-am dorit cu adevărat să îl câștigăm pentru a avansa în grupele Basketball Champions League. Nu am reușit să facem asta. Deciziile jucătorilor mei au fost corecte, însă suntem o echipă nouă și cu toții trebuie să muncim din greu împreună pentru a fi mai puternici și pentru a ne îndeplini obiectivele. Clujul merită felicitări pentru victorie. Este o echipă în creștere care a făcut multe eforturi în ultimii ani”, conform peristeribc.gr.

Peristeri BC va continua experiența europeană în FIBA Europe Cup, acolo unde a fost repartizată în grupa G, alături de Hakro Merlins Crailsheim și alte echipe ce vor fi eliminate din preliminariile BCL.

*foto: championsleague.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    fair and square
    no bullshit, no excuses.

    cu 2 ani în urmă (16.09.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!