Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Davis a suferit o accidentare în partida cu Craiova

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
12.12.2016

Jucătorul lui CSU Sibiu, Marcel Davis, a suferit o accidentare, duminică seara, în partida cu SCM U Craiova, câștigată de sibieni cu scorul de 78-59. În debutul sfertului al doilea al partidei, jucătorul a primit o lovitură în figură într-un duel aerian cu Jamar Abrams. În urma săriturii, jucătorul celor de la Craiova a căzut peste americanul lui CSU Sibiu, care a rămas întins pe teren. 

Acesta a părăsit terenul cu nasul spart și a primit preț de câteva minute îngrijirile medicilor. Marcel Davis a fost lăsat să-și revină și a reintrat pe parchet în sferturile trei și patru, totalizând 22:13 minute de joc. Fundașul lui CSU Sibiu a terminat partida cu 11 puncte, 2 recuperări, 1 assist și 2 intercepții. 

Jucătorul va fi văzut astăzi de medici, însă, cel mai probabil, nu va fi disponibil pentru partida pe care BC CSU Sibiu o dispută vineri, cu Steaua CSM EximBank. 

„Marcel Davis este supus unor investigații medicale complexe pentru a afla cât de grav a fost afectat de accidentarea suferită la Craiova. Din păcate, sunt puține șanse să ne putem baza pe el la partida cu Steaua CSM EximBank, dar medicii fac toate eforturile pentru a-l recupera în cel mai scurt timp posibil. Marcel Davis, ca și toți ceilalți jucători ai noștri, este extrem de important și orice absență ne-ar afecta serios jocul echipei”, a declarat pentru Total Baschet Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu. 

*foto: Ionuț Greere

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!