Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Le mulțumim tuturor fanilor pentru că au fost deosebiți. Îi așteptăm la meciurile următoare”

Paul Olar

Paul Olar
19.04.2016

U-Banca Transilvania și-a adjudecat întâiul joc al seriei cu CSU Atlassib Sibiu. Clujenii s-au impus cu 85-77, grație unui start de partidă formidabil. Ulterior, formația gazdă a căzut inexplicabil, spre nemulțumirea lui Marcel Țenter.

Un început foarte bun de meci, dar apoi s-a schimbat ceva...

Ne-am oprit pur și simplu. Am încetinit jocul. Nu e normal să facem acest lucru, însă cumva, în psihologia jucătorilor, se schimbă ceva când văd că este prea ușor în prima parte a jocului. E ceva universal valabil, parcă nu reușesc să se mobilizeze în repriza secundă. Meciul ne-a adus o victorie importantă, deoarece primul joc este cel mai dificil. Ne bucurăm de victorie și suntem pregătiți pentru miercuri.

Va fi altceva în jocul doi?

Eu aș vrea să fim mai constanți. Mie nu mi-ar trebui 20 de puncte la pauză, ci m-aș bucura ca punctele să fie distribuite și constanța să fie reflectată pe parcursul jocului.

Ce s-a întâmplat cu acel fault acumulat de Filip Adamovic în debutul sfertului patru?

A fost un fault de joc, dar eu am crezut că sancționat a fost Rolland Torok. Eu nu am văzut fault la Filip Adamovic, însă asta este.

Cum ați simțit atmosfera?

Extraordinară, le mulțumim tuturor fanilor pentru că au fost deosebiți. Îi așteptăm la meciurile următoare!

*Foto: Cristian Cosma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!