Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Trebuie să dovedim mai multe din punct de vedere baschetbalistic”

Paul Olar

Paul Olar
26.10.2015

U-Banca Transilvania a acumulat, duminică, al treilea succes consecutiv în Liga Națională. Gruparea de pe malul Someșului a răpus pe CSM CSU Oradea, scor 68-67.

Prezent la conferința de presă de la finalul jocului, Marcel Țenter s-a declarat impresionat de publicul bihorean. De asemenea, tehnicianul a mărturisit faptul că Jucan și compania nu se ridică încă la nivelul așteptărilor, spunând:

„Vreau să felicit publicul orădean, care a făcut o demonstrație de cum trebuie să îți sprijini echipa. Am văzut 3.000 de oameni încurajându-și favoriții timp de 40 de minute. Merită toate felicitările noatre. Mă bucur foarte mult pentru rezultat, dar nu sunt mulțumit de modul în care jucăm în anumite perioade ale fiecărui sfert. Am reușit, datorită apărării și a dorinței noastre, să întoarcem meciul, dovedind că avem caracter. Trebuie să dovedim din punct de vedere baschetbalistic mult mai multe lucruri pe viitor. În această fază a campionatului este important să acumulezi cât mai multe victorii.”

Referitor la evoluția lui Rolland Torok în compania foștilor săi colegi, Țenter a precizat următoarele:

„Roli ne ajută foarte mult de când a venit. În fiecare meci are perioade în care ne ajută și vreau să îl felicit pentru jocul lui. De asemenea, țin să îl felicit pentru faptul că astăzi împlinește 25 de ani. Este un cadou frumos pe care și l-a făcut, i l-am făcut și ni l-am făcut. Este un jucător important pentru noi și sperăm să se dezvolte în continuare, deoarece avem nevoie de români cu consistență în joc.”

*Foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Tenter
    Bleaahhh.

    cu 8 ani în urmă (26.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!