Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Vrem să demonstrăm că jocul cu Steaua a fost un accident”

Paul Olar

Paul Olar
30.03.2016

Derby-ul Ardealului dintre U-BT Cluj-Napoca și CSU Atlassib Sibiu are loc astăzi, cu începere de la ora 19:00. Clujenii vin după o corecție drastică suferită în fața Stelei, așa că Marcel Țenter urmărește o schimbare în bine, declarând:

”Fiecare meci este un derby în această fază, dincolo de rezultate şi de locul în clasament. În acest moment, cel mai important lucru pentru noi este să ne reconstruim mentalitatea în apărare, una pe care în ultimul meci am pierdut-o. Nu am depus efortul care trebuia. Indiferent de nivelul de baschet pe care îl joci, daca nu faci efort, nu poţi să obţii nimic, mai ales în condiţii de adversitate maximă. Obiectivul pentru jocul de azi este să ne apărăm, să dovedim că meciul cu Steaua, din punctul de vedere al efortului, a fost un accident. Pentru mine este, oricum, inexplicabil, dar trebuie să trecem peste lucrul acesta şi sper ca mâine să ne revanşăm în faţa suporterilor noştri, în primul rând cu o atitudine care să ne arate nouă că putem fi o echipă de învingători în fiecare zi, nu selectiv, din când în când. Când primeşti primeşti 100 de puncte şi pierzi la 18 puncte nu este confortabil pentru nimeni, nimeni nu se simte bine, aşa că eu aştept un răspuns din partea jucătorilor, cel puţin din punctul de vedere al efortului şi eu sper să fie un meci bun, care să ne mulţumească suporterii", a spus Țenter, conform u-bt.ro.

*Foto: Arman Noemi/noemiadrienn.wordpress.com

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Obiectivul pt jocul de azi e sa ne aparam? wtf? Omu asta s-o tampit complet si irecuperabil? Pai cu Sibiu ne apucam sa dam lectii de aparare si iara ne apram ca handicapatii si dupa aia cu prima echipa cu banca mai lunga iara luam 100. Faceti mah sibieni o minune si scapati-ne de cosmaru asta baschetbalistic. In afara de meciurile cu Timisoara si Oradea de acasa, un meci bun nu am vazut in tot sezonul

    cu 8 ani în urmă (30.03.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baloo :

    limite
    Bravo marcelus!!! Acestea sunt limitele tale,asta este spiritul lui "U" pe care-l intelegi tu si cu care noi nu suntem de acord.Du-te la nationala ca acolo sunt farieri pe care inca nu i-ai prostit ca pe cei din Medias,Craiova,Ungaria si din pacate Cluj !

    cu 8 ani în urmă (30.03.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    "accidente"
    Prea multe accidente in acest sezon d-le Tenter! Cu un asemenea lot sezonul acesta trebuia sa semene putin cu cele in care Ploiestiul castigau campionatul si participau si in cupe europene. Deja treaba cu jocul nostru si accidentele sau accidentarile sunt precum gluma cu lupul la stana. Imi amintesc sezonul trecut in playoff cand Muresul nu au avut decat 3"accidente" cu jucatorii precum Adamovic si Dykes, bonus mai sunt si Zigeranovic, Todic, sau alti jucatori romani de valoare. Acesti doi jucatori (Dykes si Adamovic) au venit de la medii de 25ppg pe meci fiecare in playofful cu "U", aici sunt la jumatate. Zigeranovic era in double double cu multe puncte date la Ploiesti, cand si castiga campionatul, aici abia prinde in "scarba" 10-12 min pe meci in care nu apuca sa arunce la cos! Hargrove este lasat sa plece, unul dintre cei mai prolifici marcatori ai acestui campionat, marcheaza in medie 22-23ppg la Craiova, iar lista mai poate continua si la restul. Statistic vorbind singurul accident al acestei echipe este antrenorul, chiar daca am fost entuziasmat in momentul revenirii dvs la Cluj!

    cu 8 ani în urmă (30.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!