Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcus Ginyard a debutat în noul sezon de Eurocup

Marcus Ginyard a debutat în noul sezon de Eurocup

Marcus Ginyard, fostul jucător al campioanei României, a debut în Eurocup alături de noua sa echipa, Limonges CSP. În ciuda înfrângerii suferite de echipa sa, pe terenul celor de la Tofas Bursa, acesta a avut o prestație destul de consistentă.

În înfrângerea suferită cu scorul de 84-71, Ginyard a început partida titular și a bifat aproape 26 de minute de joc. În timpul petrecut pe teren acesta a reușit 10 puncte, 5 recuperări (toate defensive), o intercepție și o minge pierdută pentru un indice de 8 unități la capitolul eficiență. Americanul a terminat partida cu un procentaj de 100% la aruncările de trei puncte (3/3), de altfel acesta a înscris 3 din cele 8 reușite ale echipei sale.

Limonges CSP evoluează în prima ligă franceză. Echipa se situează pe locul 4 în topul bugetelor, cu un buget total 7 milioane și un buget de aproape 2 milioane pentru salarii.

Următorul meci al francezilor, în Eurocup, se va desfășura pe teren propriu în compania celor de la Rytas Vilnius, echipă care a învins in meciul de debut puternica echipă rusească Lokomotiv Kuban Krasnodar.

*foto: proballers.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!