Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mario Lazăr va rămâne încă un sezon la CSM Constanța

Mario Lazăr va rămâne încă un sezon la CSM Constanța

Conform agenției care îl reprezintă pe Mario Lazăr, acesta va rămâne pentru al 4-lea sezon consecutiv la CSM Constanța. În vârstă de 29 de ani, jucătorul de 2.03 metri evoluează pe poziția 5.

Originar din Baia Mare, Lazăr și-a făcut junioratul la Cluj-Napoca, oraș în care și-a și început cariera profesionistă. În 2012, pe când avea 18 ani, jucătorul autohton a îmbrăcat pentru prima oară maioul lui U-Mobitelco Cluj-Napoca în Liga Națională.

Apoi, de-a lungul anilor, Lazăr a mai jucat pentru CS Universitatea Cluj-Napoca, BC Timba Timișoara și CSO Voluntari, ajungând în 2020 la ABC Athletic Neptun Constanța. Acesta a rămas până în prezent la Constanța, având medii de 6.7 puncte și 4.8 recuperări în stagiunea 2022-2023.

Mario Lazăr este al treilea jucător autohton din lotul „marinarilor”, după Rolland Torok și Ștefan Gribinic. Noul antrenor al lui CSM Constanța este Dan Fleșeriu, care a revenit în LNBM după un sezon de pauză.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!