Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Ciotlăuș: ”Sperăm să nu mai fie probleme cu accidentările, iar la începutul play-off-ului să fim în vârf de formă și, de ce nu, surpriza plăcută a acestui campionat.”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
14.04.2018

Marius Ciotlăuș a vorbit despre partida contra liderului Ligii Naționale de Baschet Masculin, dar și despre situația echipei sale.

Veniți după o înfrângere la 5 puncte pe teren propriu în fața celor de la BS SCM Timișoara.Cum ai văzut această partidă?

”Venim după o înfrângere la limita,pot spune, în fața Timișoarei.A fost un meci în care am jucat fără 3 jucători de bază.Consider că noi am jucat bine, însă oboseala cauzată de aceste absente din rotație și-a spus cuvântul spre finalul partidei, iar cei de la Timișoara au putut profita de acest aspect.”

Întrebat ce impact a avut asupra jocului său lipsa acestor jucători, ce a dus la un număr mult mai mare de minute petrecute pe parchet, acesta a răspuns:

”Probabil am avut cel mai mare ghinion în legătură cu accidentările în acest sezon. Eu încerc să învăț de la fiecare antrenament, de la fiecare meci pe care îl joc, astfel încât să devin cea mai bună varianta a mea.De la începutul sezonului, toată lumea din stafful tehinic a avut încredere în mine și mereu s-au ocupat de mine în mod special, iar pe această cale vreau să le mulțumesc. Încrederea și determinarea au crescut în mod constant.”

Urmează o nouă partida extrem de dificilă pentru voi, împotriva celor de la CSU Sibiu, echipă care vine după o înfrângere în deplasare în fața celor de la U-BT Cluj Napoca.Ce așteptări ai de la acest meci?

”Ne așteaptă un meci foarte greu împortiva celor de la Sibiu, într o sală în care nimeni nu a câștigat.Cu toate acestea, noi vom încerca să facem un joc bun, să ne mobilizăm și să ne concentrăm, pentru ca la finalul jocului să ne putem bucura de o victorie.”

Referitor la situația echipei în apropierea play-off ului, acesta a declarat:

”Așteptăm cu nerăbdare partidele din play off.Cu siguranță o să fie o presiune mult mai mare din cauza meciurilor eliminatorii, dar în același timp sperăm să nu mai fie probleme cu accidentările, iar la începutul play off ului să fim în vârf de formă și, de ce nu, surpriza plăcută a acestui campionat.”

În ultima partida disputată de BCM U Pitești, contra celor de la BC SCM Timișoara, în 20 de minute petrecute pe parchet, Marius Ciotlăus a reușit 9 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, pentru un indice de eficientă de 17.

Partida dintre CSU Sibiu și BCM U Pitești va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, începând cu orele 18:00 și va fi transmisă în direct de FRB TV.

*foto: Facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Ciotlaus
    Este jucatorul care a crescut prin venirea la Pitesti. Cat despre meciul de azi cred ca Sibiul are sansa mare de a se impune. Sper ca macar un accidentat sa revina si sa facem un meci bun. Nimeni nu ne da sanse in PLAYOFF si sper sa facem o figura frumoasa. Suporterii sunt cu voi!

    cu 5 ani în urmă (14.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!