Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: ”Solicit să fim lăsaţi să evoluăm la valoarea noastră”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
30.04.2014

Managerul echipei SCM Universitatea Craiova, Marius Toma a făcut o declarație interesantă asupra partidelor cu CSM Oradea.

„Dacă vom avea acelaşi număr de libere cât a avut Oradea în două din ultimele trei partide cu noi, adică cea din retur când au câștigat la un punct şi a doua din play-off, vă promit că vom câştiga ambele meciuri de pe teren propriu. Au avut 54-18, sunt nişte cifre elocvente. Nu vreau să întru în polemici cu nimeni, nu fac referire la arbitraje. Solicit să fim lăsaţi să evoluăm la valoarea noastră și totul va fi bine. ”

 SCM Universitatea Craiova și CSM Oradea se vor întâlni joi, 1 mai, de la ora 19.00 în meciul trei din seria de cinci aprimului tur din play-off.

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ...
    Mai nine ai explica de ce Craiova a ajuns in oradea doar in ziua meciului si a plecat inapoi cu autocarul imediat dupa al doilea joc. Daca iti doresti sa castigi nu iti bati joc asa de echipa ta.
    In meciul doi Seals 0 puncte, Dragusin 0 greseli personale (va dati seama cu ce intensitate s-a aparat).

    cu 10 ani în urmă (30.04.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Erata
    Mai bine ............

    cu 10 ani în urmă (30.04.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Statistici...
    Conform statisticilor Craiova a jucat f. putin pe interior...Cum vroiati sa beneficiati de libere?

    cu 10 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    Penibil
    Daca am inteles eu bine nu vrea sa dea vina pe arbitraje dand vina pe arbitraje... Cu astfel de declaratii Toma se inscrie pe o lista a penibililor care mai cuprinde printre altii pe Cristescu, Ziguli etc. Acest tip de declaratie (imprumutat din fotbal de altfel) are dublu scop: pe de o parte se asigura un tap ispasitor in cazul unui esec, pe de alta parte pune presiune pe arbitri. Nici eu nu am postat nimic dupa primele doua meciuri, din respect pentru suporterii craiovei dar - ca sa avem imaginea completa vis-a-vis de arbiraje - in prima parte a primului meci ciulin a facut tot posibilul ca sa tina Craiova aproape de Oradea. Dupa ce a vazut ca acest lucru nu mai este posibil a inceput cu deciziile in compensatie dupa reteta binecunoscuta, ca sa dea bine in statistica.

    cu 10 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Lasati-ne sa ne scarpinam
    Asa cum am aratat printr-un comentariu la un articol referitor la declaratiile sforaitoare si fara acoperire ale celui ce uzurpa de calitatea de antrenor principal la SCM Craiova (numitul Tenter), dupa ce va termina scarpinatul in nas si jucatul pe tableta si domnul manager al sectiei de baschet a onorabilului club al primariei Craiova, isi va da seama ce prostii in lant a facut in acest an competiotional, reusind o performanta unica : schimbarea a trei antrenori si a unsprezece jucatori. Si bineinteles ca nu este lasat sa joace. Ce sa joace ? Jocuri pe tableta ? ca lotul l-a facut praf, dupa ce a reusit sa aduca in ridicol si sectia feminina a aceluiasi club (dar asta este o alta discutie !!!!!).

    cu 10 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Mishnu :

    Interpretare
    Voi nu aţi înţeles substratul declaraţiei lui Toma. El ar vrea ca Oradea să joace foarte slab, astfel încât să putem şi noi să evoluăm la adevărata valoare, adică slab! Astfel, am avea şi noi şanse.

    cu 10 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Mda
    Sa multumesti Tomita ca nu ati avut mai multe livbere ca altfel nu faceati azi 50 puncte. Ti-ai cam batut joc de echipa ta in PO. Toti jucatorii Craioveu au fost de nerecunoscut (cred ca li s-a spus ca oricum nu se plateste luna mai + concedierea lui Tyler)...
    Felicitari Craiova pentru acest sezon, vacanta placuta va doresc

    cu 10 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!