Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Martin Zeno: „Am avut oferte din alte campionate, însă cred că am ales cea mai bună variantă”

Paul Olar

Paul Olar
02.03.2016

Martin Zeno, cea mai recentă achiziție a CSM-ului din Oradea, a efectuat deja vizita medicală și este pregătit să debuteze sub comanda lui Cristian Achim. Americanul este impresionat de atmosfera din jurul grupului și a mărturisit că a ales Liga Națională datorită unei recomandări.

“Am fost primit foarte bine de colegi și de antrenori. M-au primit cu brațele deschise, sunt niște oameni foarte calzi și deschiși, lucru ce mi-a ușurat procesul de adaptare în echipă. Este un sentiment foarte plăcut să vii la antrenament într-o atmosferă de așa natură. Nu știam mai nimic despre CSM Oradea și Liga Națională în momentul în care am fost contactat de oamenii de aici. Bine-nțeles, m-am interesat ulterior și am vorbit cu mai mulți jucători care activează în România sau au făcut-o în trecutul apropiat. Am primit multe informații despre stilul de joc al echipei și sunt ferm convins că mă voi potrivi foarte bine aici. De exemplu l-am contactat pe conducătorul de joc al Craiovei (n.r. Aaron Johnson) pe care îl știu din sezonul precedent deoarece am jucat împreună în Finlanda, iar el mi-a spus multe lucruri frumoase despre jocul echipei orădene. Pot să spun că am avut oferte din alte campionate, însă cred că am ales cea mai bună variantă“, a spus jucătorul, conform csmoradea.ro.

Născut pe 15 noiembrie 1985, Zeno este un baschetbalist polivalent. El a absolvit colegiul Texas Tech și dispun de experiență în campionatele din Franța sau Finlanda. Zeno va fi parchet în etapa viitoare, când CSM dă piept cu BC Mureș.

*Foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!