Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci atractiv la Târgu Mureș

Paul Olar

Paul Olar
03.03.2016

Sala Sporturilor din Târgu Mureș găzduiește vineri, 4 martie, un duel deosebit de atractiv. Gazdele de la BC Mureș Târgu Mureș primesc vizita liderului CSM CSU Oradea, într-o confruntare ce va demara la ora 18:00, în direct la Digi Sport.

Cu ocazia etapei precedente, baschetbaliștii lui Audrius Prakuraitis au întrerupt o serie negativă, de trei eșecuri consecutive. BC Mureș a învins pe CSU Atlassib Sibiu cu scorul de 72-66. Confruntarea s-a derulat sub semnul echilibrului, iar tigrii și-au asigurat victoria abia în sfertul decisiv, când și-au răpus adversarii cu un parțial de 21-6. Drept urmare, BC Mureș a ajuns la un bilanț de 15 victorii și 9 eșecuri, clasându-se pe locul patru.

De partea cealaltă, CSM CSU Oradea traversează o perioadă productivă. Bihorenii nu au mai pierdut în campionat din luna decembrie, când au fost răpuși de U-Banca Transilvania. De atunci și până în prezent, echipa antrenată de Cristian Achim a înregistrat 10 rezultate pozitive consecutive. Ultima dată, orădenii au trecut de SCM U Craiova, cu 98-76. De altfel, CSM a contabilizat 19 succese și doar 5 rezultate negative.

Revenind la întâlnirea mureșenilor cu orădenii, trebuie să precizăm că bilanțul din actualul sezon ține cu viitorii oaspeți. Cu alte cuvinte, CSM a câștigat atât pe teren propriu, cât și în deplasare, cu 78-77, respectiv 85-76.

Totuși, spre deosebire de partidele amintite, în ambele tabere au apărut modificări. Oradea l-a transferat pe Martin Zeno, un baschetbalist polivalent, ce poate evolua pe pozițiile 1-2-3. Tot un american a adus și BC Mureș, în persoana lui Montreal Scott.

De asemenea, această etapă programează alte încleștări interesante: Steaua vs Craiova sau CSU Atlassib Sibiu vs U-Banca Transilvania.

*Foto: Zsigmond Bathori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!