Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci în devans. BCM U Pitești primește vizita lui Farul Constanța

Adrian Micinic

Adrian Micinic
23.10.2012

Liga Națională

 Etapa a 11-a
 (devans)
1-3 Fișă meci 0-4

Miercuri (24.10), BCM U Pitești primește vizita echipei Farul Constanța într-un meci contând pentru sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13. Meciul ar fi trebuit să se desfășoare în luna decembrie, întrucât face parte din programul etapei a 11-a, însă a fost devansat, deoarece argeșenii vor avea un joc în Belgia pe 4 decembrie.

Confruntarea va avea loc la Pitești și aduce față în față două echipe radical diferite din toate punctele de vedere. Totuși, existăun punct comun și anume debutul dificil de campionat. Argeșenii au o singură victorie din patru partide disputate, în vreme ce constănțenii nu au reușit să se impună în nicio partidă.

Echipa pregătită de către Tudor Costescu a pierdut toate deplasările, susținute la Oradea, Craiova, respectiv Sibiu. Singurul succes s-a consemnat în prima partidă disputată acasă, în compania lui Dinamo București. În schimb, Farul a pierdut pe teren propriu cu Ploiești și Timba Timișoara, respectiv în deplasare la Mediaș și Giurgiu.

Diferențele constau în faptul că BCM U Pitești este una dintre cele mai longevive echipe din primul eșalon baschetbalistic al României, în vreme ce Farul a revenit după o absență de șapte ani. De asemenea, argeșenii participă în cupele europene după ce au câștigat cupa și supercupa, în vreme ce constănțenii sunt în căutarea unei victorii inaugurale în campionat.

De asemenea, stilul de joc al celor două formații diferă foarte mult. Piteștiul încearcă să etaleze un baschet colectiv, care însă are anumite dificultăți în acest moment. În schimb, Farul mizează pe un nucleu de jucători americani și pe calitățile fizice sau atletice ale acestora în primul rând.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!