Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul dintre CSM Sighetu Marmației și Athletic Constanța a fost anulat din cauza coronavirus

Meciul dintre CSM Sighetu Marmației și Athletic Constanța a fost anulat din cauza coronavirus

Meciul dintre CSM Sighetu Marmației și Athletic Constanța programat inițial pentru sâmbătă, 14 februarie, a fost anulat din cauza faptului că sala în care trebuia să se joace partida este folosită pentru carantină. 

Oficialii sigheteni au făcut anunțul prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului, conform informațiilor furnizate de aceștia, partida a fost amânăta pentru data de 4 aprilie la ora 17:00. Motivul amânării partidei este faptul că sala unde echipa antrenată de Emil Kosztelnik joacă meciurile de acasă face parte din campusul Liceului Tehnologic Forestier din Sighet, locație care a fost declarat centru de carantină în cazul epidemiei de coronavirus. 

Atât Athletic Constanța cât și CSM Sighet sunt angrenate în Grupa Albastră a LNBM, unde constănțenii sunt lideri 8 victorii și 9 înfrângeri, în timp ce sighetenii ocupă poziția a 4-a, ultima poziție, cu doar 3 din victorii din cele 17 partide disputate. 

*foto: Club Sportiv Municipal Sighetu Marmației

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!