Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul dintre SCM Timișoara și U-BT Cluj-Napoca nu va mai fi transmis la TV

Meciul dintre SCM Timișoara și U-BT Cluj-Napoca nu va mai fi transmis la TV

În această seară (01.03), începând cu ora 18:30, are loc duelul dintre SCM Timișoara și U-BT Cluj-Napoca, din etapa a 20-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Inițial, confruntarea trebuia să se desfășoare la începutul lunii februarie, însă a fost reprogramată, pentru că cele două formații aveau meciuri în cupele europene.

Conform Federației Române de Baschet, chiar dacă partida ar fi trebuit să fie transmisă în direct, atât pe Digi Sport, cât și pe Prima Sport, aceasta nu va mai putea fi vizionată la televizor.

„Din motive independente de voința DigiSport, carul TV alocat producției meciului SCM Timișoara vs. U-BT Cluj-Napoca nu mai poate ajunge în timp util la Timișoara. Astfel, meciul restant din etapa 20 a LNBM Mozzart va putea fi urmărit live doar pe internet, pe canalul FRB TV”, este mesajul transmis de FRB.

Iată link-ul la care poate fi vizionată confruntarea dintre SCM Timișoara și U-BT Cluj-Napoca, două grupări ce s-au întâlnit în urmă cu aproape trei săptămâni, în sferturile de finală ale Cupei României:

*foto: iabilet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!