Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mesajul lui Kyndall Dykes pentru Alhaji Mohamed

Eduard Popa

Eduard Popa
22.02.2019

După ce Stanimir Marinov s-a accidentat și șansele să fie recuperat până la finalul sezonului sunt destul de puține, U-BT Cluj s-a mișcat destul de repede pe piața transferurilor. Ardelenii l-au adus pe americanul cu origini ghaneze Alhaji Mohamed.

Mutarea a fost una lăudată de vedeta lui U-BT, Kyndall Dykes. Americanul este bun prieten cu Mohamed, din perioada în care cei doi au fost adversari pe parchet, când „Haji” juca pentru Asesoft sau pentru BC Mureș. Astfel, Dykes și-a anunțat aprecierea față de noul transfer al lui U-BT pe Instagram:

„Își doresc de ani buni ca noi doi să fim în aceeași echipă, Alhaji Mohamed. Ei bine, iată că s-a îndeplinit!”, a fost reacția lui Kyndall Dykes pe Instagram, când a aflat vestea că Mohamed urmează să semneze cu U-BT. Mesajul a fost afișat pe instamoments și atașat unei poze pubilicate de totalbaschet înaintea unui meci dintre U-BT Cluj și BC Mureș din martie 2016, în care Mureș s-a impus cu 87-80. În acest meci, Dykes a marcat 19 puncte, cu 6 recuperări și +21 la eficiență, dar „Haji” a reușit 23 de puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive și a fost omul meciului, cu +27 unități la indicele de eficiență.

dykes mohamed u bt cluj

Alhaji Mohammed a bifat 104 prezențe în Liga Națională, în cele cinci sezoane petrecute în România. El are medii statistice de 16.4 puncte, 4.5 recuperări, 3.2 pase decisive și 1.4 intercepții în 31:17 minute pe partidă. Ghanezul are în palmares două titluri de campion al României, ambele cu Ploiești, respectiv o finală pierdută, când a jucat pentru BC Mureș.

*foto: captură Instagram Kyndall Dykes

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    daca nu vor fi un duo
    eficient, macar unul spectaculos sa fie :)

    cu 5 ani în urmă (22.02.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Spectaculos
    sigur va fi. Eu nu as judeca negativ acest transfer tinand cont de faptul ca pana acum Clujul a pierdut doar meciurile in care Dykes nu a mers. Avandu-l pe Mohammed ca varianta de inlocuire, jucator care, teoretic cel putin, se poate ridica la nivelul lui Dykes eu consider mutarea destul de interesanta.
    Singurul semn de intrebare ramane gradul de implicare al lui Mohammed, pt ca si mie mi s-a parut inainte de pleca din Romania ca e putin blazat.

    cu 5 ani în urmă (22.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!