Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michael Harrison revine la CSU Atlassib Sibiu. Ardelenii au renunțat la un jucător

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.09.2015

CSU Atlassib a anunțat prin intermediul site-ului oficial faptul că Michael Harrison este noul jucător al echipei, în timp ce Nick Evans se desparte de galben-albaștri la nicio lună de la semnarea contractului. 

În vârstă de 31 de ani, înalt de 2.05 metri, evoluând pe pozițiile 4-5, Harrison nu este străin de CSU Sibiu, fiind jucătorul acestora în sezoanele 2008-2009 și 2010-2011. Americanul a bifat 63 de meciuri în LNBM pentru trupa de pe Cibin în cele două sezoane, timp în care a totalizat 672 puncte, 384 puncte, 53 pase decisive, 110 intercepții, 102 mingi pierdute, 87 capace și 943 la eficiență, totul în peste 1.700 de minute jucate. 

„Am decis să mai aducem un pivot pentru că în jocurile de pregătire am fost încă vulnerabili sub coș. Sperăm ca prin aducerea lui Harrison să rezolvăm problema apărării și a recuperărilor și să fim mai puternici”, a declarat antrenorul Dan Fleșeriu pentru site-ul oficial al clubului. 

În ultimii 3 ani, Michael Harrison a jucat în Cipru, iar în ultima stagiune a îmbrăcat echipamentul celor de la Apoel Nicosia, având medii de 7.3 puncte, 5.1 recuperări și 1.6 pase decisive. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!