Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michalis Kakiouzis, după calificarea Craiovei în Final Four: „Trebuie să jucăm mereu cum am făcut-o acum”

Michalis Kakiouzis, după calificarea Craiovei în Final Four: „Trebuie să jucăm mereu cum am făcut-o acum”

SCM U Craiova este prima formație calificată în Final Four-ul Cupei României la baschet masculin, după ce a revenit în fața lui SCM OHMA Timișoara de la -10 în manșa tur. Oltenii au câștigat returul cu 82-65 și merg în penultimul act al competiției cu 169-162 la general.

La finalul partidei, tehnicianul Michalis Kakiouzis a oferit câteva declarații pentru Facebook SCM Craiova. Grecul le-a mulțumit fanilor pentru început, în opinia sa publicul având un rol important în victoria Craiovei:

Fanii ne-au dat putere în acest meci, 50% din reușita noastră li se datorează. Au avut oportunitatea să vadă cum jucăm împotriva unei formații foarte bune cum este Timișoara. Știam că trebuie să fim agresivi în apărare dacă vrem să avem o șansă pentru a câștiga meciul. Am început așa și așa, nu ne-am pierdut încrederea și cred că sfertul al treilea a fost cel mai bun parțial reușit de noi în acest sezon, atât în apărare cât și în atac. Sunt foarte fericit și mândru de băieți pentru calificarea în Final Four.”

„Azi am simțit că nimeni nu poate să ne atingă”

Kakiouzis nu se gândește de acum la Final Four, care este programat în februarie 2022:

„Lupta pentru trofeu se dă în februarie, acum avem alte meciuri importante în față. Trebuie să muncim în continuare din greu. Toți jucătorii au fost pregătiți să joace astăzi, nu contează că evoluează un minut, cinci minute sau trei minute. Suntem o echipă înainte de orice și azi am simțit că nimeni nu poate să ne atingă. Trebuie să jucăm mereu cum am făcut-o acum.”

Tehnicianul s-a ferit în primă fază să spună ce adversar și-ar dori în semifinale, în cele din urmă spunând ce fel de echipă ar vrea în penultimul act:

„Nu mă interesează (n.r. ce adversar vrea în semifinale). E prea mult până atunci. Să vedem mai întâi celelalte trei echipe calificate în semifinale și apoi va fi doar un singur meci, nu avem parte de o serie cum a fost acum. Avem alte lucruri la care să ne gândim acum. Cu siguranță ne vom pregăti bine pe atunci, sper să fie toți jucătorii sănătoși, dar până în februarie este mult timp. Îmi doresc să jucăm cu cel mai greu adversar. Ca să câștigi ceva, trebuie să treci de cel mai greu oponent. Noi suntem un adversar puternic și o echipă foarte bună de baschet, așa că vom vedea ce urmează în Cupă.”

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!