Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo și Lucas Tohătan, declarații după victoria Sibiului în fața Stelei

Miguel Angel Hoyo și Lucas Tohătan, declarații după victoria Sibiului în fața Stelei

CSU Sibiu a câștigat duminică seara (23.01) duelul cu CSA Steaua București din etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 85-76.

La finalul partidei, Lucas Tohătan și Miguel Angel Hoyo au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu.

„A fost o victorie muncită. Mă bucur foarte mult că am terminat perioada asta grea, de trei meciuri într-o săptămână, cu o victorie. Suntem fericiți și acum trebuie să ne concentrăm pentru meciul cu Craiova, care va fi unul extrem de greu.” (Tohătan)

Antrenorul iberic a scos în evidență jocul colectiv al formației sale:

„Felicitări băieților pentru această victorie și cred că a fost un efort colectiv excelent. Toți jucătorii au tras pentru echipă, s-au ajutat și au respectat planul de joc, ceea ce mă face fericit.

Băieții trag din greu la fiecare antrenament și răsplata vine mereu dacă muncești, așa că trebuie să rămânem la fel, să ne gândim doar la meciul următor și nu mai departe.

Suntem pe o direcție bună, avem timp o săptămână să pregătim meciul cu Craiova, să ne îmbunătățim atacul și apărarea și să fim atenți la micile detalii. Zilnic devenim mai puternici, jucăm mai consistent în defensivă și echipa se simte bine pe parchet.”

Lucas Tohătan, Mirel Dragoste și Rareș Uță au terminat în double figures, cei trei autohtoni fiind principalii marcatori ai formației de pe malul Cibinului în duelul cu Steaua.

Sibiul are 8-9 bilanț după acest joc, fiind la a cincea victorie consecutivă în Sala Transilvania.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!