Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Hoyo: „Ne-am dat seama cu ce meci avem de-a face”

Miguel Hoyo: „Ne-am dat seama cu ce meci avem de-a face”

BC CSU Sibiu s-a impus miercuri, 19 ianuarie, pe terenul lui BC Athletic Constanța, cu scorul de 77 la 75, într-un meci din cadrul etapei a 16-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Galben-albaștrii au fost conduși în cea mai mare parte a jocului, însă au revenit în actul decisiv și au obținut victoria.

Miguel Angel Hoyo, antrenorul Sibiului, a explicat ce s-a întâmplat în partida de la malul Mării Negre, ce s-a schimbat în repriza secundă și cum au reușit să revină.

În prima repriza ne-am dat seama cu ce meci avem de-a face, dar nu am jucat cu toată energia. Nu știu, poate a fost o călătorie lungă, de sâmbătă de când am plecat de la Sibiu. Nu am jucat cu toată energia și am știut acest lucru. Am citit avantajele pe care le avem, dar nu am luat cele mai bune decizii. În repriza secundă am jucat mult mai bine, cu un efort important din partea tuturor. Toată lumea a jucat inteligent. Am înțeles avantajele pe care le avem în ofensivă și am făcut o treabă bună în defensivă, în special în sfertul trei, care ne-a permis să revenim. Per total cred că am meritat victoria, după efortul susținut de băieți”, conform bc-csusibiu.ro

De asemenea, Mirel Dragoste a vorbit și el despre cel de-al 7-lea succes obținut în această stagiune:

O victorie foarte bună, de care aveam nevoie în continuarea luptei pentru playoff. Am început meciul cum, cu siguranță, nu ne doream. Pe parcursul reprizei secunde am jucat un baschet foarte bun, am pus în aplicare ce am lucrat în zilele acestea la antrenament. Pe final am făcut o treabă foarte bună, marcând liberele, pe care la începutul meciului le-am ratat cu mare ușurință.

În runda a 17-a, BC CSU Sibiu va primi vizita lui CSA Steaua București.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!