Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miha Lapornik, cel mai bun jucător al lui Pieno Zvaigzdes în ultima partidă din liga lituaniană

Miha Lapornik, cel mai bun jucător al lui Pieno Zvaigzdes în ultima partidă din liga lituaniană

Miha Lapornik, cel mai bun jucător al lui Pieno Zvaigzdes în ultima partidă din liga lituaniană. Echipa fostului jucător al lui U-BT Cluj a învins Sintek-Dzukija cu scorul de 79 la 76.

Lapornik a fost cel eficient jucător al echipei sale, acesta a terminat partida cu 21 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă pentru un indice de 28 la capitolul eficiența. Slovenul a fost cel mai faultat jucător de pe teren și a ajuns de 12 ori la linia de libere, procedeu la care a terminat partida cu un procentaj de 83%. De asemenea acesta a terminat cu 100% la 2 puncte (4/4), respectiv 25% la 3 puncte (1/4).

Din tabăra celor de la Pieno Zvaigzdes s-au mai remarcat: John Gillon III cu 21 de puncte și Serhii Pavloc cu 14 puncte. Între timp, ofensiva celor de la Sintek Dzukija a fost condusă de americanul Adrian Bowie și de Mindaugas Susinskas ambii cu câte 14 puncte.

Pieno Zvaigzdes se află pe locul 6, din 10 posibile, în prima ligă din Lituania. Aceștia au un record de 2-2 pe care speră să îl îmbunătățească în următoarea partidă, cea din deplasare cu Lietkabelis.

*foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!