Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Măciucă, prima declarație după ce a semnat cu U: „Nu a fost o alegere greu de făcut”

Mihai Măciucă, prima declarație după ce a semnat cu U: „Nu a fost o alegere greu de făcut”

U-BT Cluj-Napoca a anunțat în cursul acestei zile primul transfer al acestei veri. Mihai Măciucă, jucător ce a petrecut ultimele cinci sezoane la FC Argeș Basketball, a ales să își continue cariera la campioana României.

Baschetbalistul în vârstă de 23 de ani a oferit și prima declarație după semnarea cu U-BT:

„În primul rând, aș vrea să mulțumesc staff-ului tehnic și conducerii pentru încrederea acordată și pentru realizarea acestei mutări. Este o onoare să fac parte din echipa campioană și îmi doresc să avem cât mai multe realizări împreună. Această schimbare reprezintă un pas important în cariera mea, o nouă provocare pentru care sunt pregătit și nerăbdător. Nu a fost o alegere grea de făcut, întrucât aspir să ajung cea mai bună versiune a mea, lucru care poate fi realizat numai alături de cei buni. Nu în ultimul rând, un factor care m-a determinat să aleg U-Banca Transilvania este legat de cel de-al șaselea jucător, și anume fanii. Ei creează o atmosferă plină de energie, aceasta fiind cea mai mare bucurie pentru orice jucător. Haide “U”!”, a spus Măciucă, potrivit u-bt.basketball.

În stagiunea 2022-2023, Mihai Măciucă a avut medii de 8.8 puncte, 2.4 recuperări și 1.4 decisive.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

8 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    vers popular
    Doamne da sa sie bine!

    cu 10 luni în urmă (06.06.2023) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Chiar daca
    cu un an mai tirziu decit anticipam, totusi BUN VENIT MIHAI ! Achizitie buna , foarte buna pentru Campionat si o buna perspectiva pentru EuroCup. In ciuda scepticismului multora, eu cred ca va ramine si Kuti ( foarte bun pe faza de apare si de multe ori bun si ofensiv - mai ales in deplasare - stiu nu suntem la handbal dar daca ai alti 2-3 care arunca parca este nevoie si de aparatori ). Cine stie poate venirea lui Maciuca ii va da un imbold si lui Kuti - de fapt cred ca-i lipseste mai multa concentrare in momente "incinse". Pentru regula interna cu 2 autohtoni eu zic ca suntem acoperiti - Petrica, Cate, Maciuca, Kuti , Lapuste ( tot mai sigur si tupeist ) si loc de crestere pentru alti juniori. Nu stim nimic de Edu Roschnafsky. Sa vedem ce urmeaza...

    cu 10 luni în urmă (06.06.2023)
    • Virtus:

      Dacă lăpuște devine mai tupeist
      Poate nu ar strica să meargă la colegiu, talent este dar acolo ai nevoie și de tupeu să te impui

      cu 10 luni în urmă (06.06.2023)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Probabil
    pentru a inlatura orice urma de indoiala, poza de prezentare de pe site-ul U-BT, infatiseaza un Mihai Maciuca intr-un tricou care are o anumita emblema ( albastra, un e stilizat parca) a unei anumite Competitii Europe ( de prestigiu pentru unii, modesta pentru altii ) ! Hai ca n-om fi si anul asta MA-ciuca bataii ! Port-bonheur-ul l-am achizitionat.

    cu 10 luni în urmă (06.06.2023)
    • varu silvois:

      ochi de vultur
      Amanuntul cu sigla EuroCup e de bun augur, premise deschise spre performanta, Ma "certa" cineva mai odinioara ca mi-as dori ca Silva sa-i atinga pe baieti cu cravasa si sa-i puna sa repepte la infinit liberele! Cu cateva libere in plus am fi castigat si editia asta 2 meciuri in plus in EuroCup. Daaa, subscriu, vom fi mai bUni in noul sezon.

      cu 10 luni în urmă (06.06.2023)
    Raspunde
  • bela57 :

    Titi,
    Cate a semnat prelungirea ? Eu nu stiu nimic si nici pe-aici nu a aparut aceasta stire . La tine apare ca si sigura continuarea lui la noi , stii tu ceva ce nu stim noi ceilalti ?

    cu 10 luni în urmă (06.06.2023)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      @bela57
      pentru ca m-ai intrebat, bunul simt imi cere sa-ti raspund. Sincer ? Nu stiu sigur, dar ma bazez pe citeva chestiuni care razbat din ulimele declaratii ale lui Silvasan si Cuic ( clar dorinta de progres), plus cresterea bugetului prin marketing, ticketing si ceva de la Primarie 9 total vreo 600-700 mii euro). Apoi, de ce si unde ar pleca ? In Spania ? Ok, ar fi asimilat ca jucator autohton, dar asta ar insemna sa revina la medie de 10 minute/joc. Cit ar putea oferi o echipa fie ea si din Spania ca sa merite sa te multumesti la 26 ani cu minute putine ? 5.000 de euro in plus ? Atit poate oferii si U-BT. Ca daca nu l-a retinut ( precum pe Doncic) Real Madrid la 19 ani, ma indoiesc ca una din Big 5 Spania ar plati salariu mare pentru 10 minute/meci. Sa vrea sa mearga la alta echipa in tara ? La care ? Oradea, Voluntari sau Rapid. La oricare e clar ca ar fi titular, dar sa se multumeasca cu jocurile din Campionat ? Daca ar merge in BCL da, sunt de acord ca ar putea pleca. Sunt foarte multe intrebari este adevarat si raspunsul poate fi de fapt tot o intrebare : " Ce-ti doresti Emi ? " . Eu as opta pentru inca cel putin 2 ani la U-BT. Concluzia : N-am un raspuns ! Este mai mult o dorinta si o incercare de judecata logica, atit. Te-am dezamagit ? Sorry... Meciuri tari in Europa, de vazut... Partizan-Cedevita, TurkTelekom - Pinar, dar in special Real-Juventut.

      cu 10 luni în urmă (06.06.2023)
    Raspunde
  • 'mpepo :

    Mă bucur
    că "U" a realizat acest transfer. Cred că Mihai Măciucă este cel mai talentat tânăr baschetbalist român la ora actuală. În noul angrenaj are mari șanse de dezvoltare și afirmare. Grupul de baschetbaliști autohtoni, în cazul în care nu pleacă niciunul, este bine reprezentat la U-BT. Să vedem noutățile din rândul jucătorilor străini.

    cu 10 luni în urmă (06.06.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!