Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan a anunțat cât va lipsi de pe teren Nandor Kuti

Mihai Silvășan a anunțat cât va lipsi de pe teren Nandor Kuti

Vineri, 13 septembrie, conducerea U-BT Cluj-Napoca a organizat o conferință de presă înaintea începerii noului sezon competițional. Printre subiectele discutate, a apărut și cel al jucătorilor români care fac parte din lotul lui Dusko Vujosevic.

Mihai Silvășan a fost întrebat dacă nu și-ar fi dorit să aibă mai mulți baschetbaliști români la dispoziție. Cu această ocazie, antrenorul secund al lui U-Banca Transilvania a anunțat faptul că Nandor Kuti va lipsi două luni de pe teren și că formația clujeană a încercat să îl păstreze pe Vlad Moldoveanu.

Tot timpul îți dorești mai mult. Vă dați seama că am avut discuții cu mai mulți jucători. Recunoaștem că am vrut să îl păstrăm, la un moment dat, pe Vlad Moldoveanu. Am fost în discuții cu el, însă lucrurile nu au ieșit așa cum ne-am dorit. Suntem mulțumiți cu jucătorii români pe care îi avem. Bineînțeles, accidentarea lui Nandor Kuti ne dă un pic în spate din acest punct de vedere, însă, sperăm noi ca în aproximativ două luni să fie apt. Suntem încrezători că jucătorii românii pe care îi avem și care sunt apți la ora actuală vor face față.”

În acest moment, românii din lotul lui U-BT Cluj-Napoca sunt: Rareș Uță, Andrei Calnicenco, Nandor Kuti, Ștefan Grasu, Andrei Mureșan și David Vida. De asemenea, este posibil ca clujenii să aducă niște jucători autohtoni de la echipele de juniori ale clubului.

*foto: u-bt.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    nici o schimbare
    Aceleasi texte de adormit copiii utilizate mai mereu de Silva, la prima infrangere iar va veni cu mentalul samd .

    cu 4 ani în urmă (14.09.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      vass bela
      Nici nu a inceput campionatul, nici nu i-am vazut la lucru si deja incepeti cu comentarii rautacioase. Mai lasati-ne domnule vass . Chiar nu avem nevoie de asa ceva.

      cu 4 ani în urmă (14.09.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Stefan cj,
    Pai despre Silva am scris destui , asa ca mai lasati-ma cu acuze de comentarii rautacioase . Sau din acest sezon avem un alt Silva, foarte competent si de loc isteric ?! Stiu ca adevarul nu pica bine pupincuristilor lui Silva, dar acest forum nu este numai a lor !

    cu 4 ani în urmă (14.09.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      vass bela
      Atentie! Eu nu am jignit. Daca il faceti pe Silva isteric, dupa cum scrieti ... dumneavoastra cum credeti ca sunteti?

      cu 4 ani în urmă (14.09.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!