Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan a participat în această săptămână la antrenamentele lui Monaco

Mihai Silvășan a participat în această săptămână la antrenamentele lui Monaco

Duminică, 21 noiembrie, U-BT Cluj-Napoca a evoluat împotriva lui CSM Galați, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. După această rundă, campionatul a luat o pauză de peste o săptămână, provocată de acțiunea echipei naționale a României.

Mihai Silvășan, antrenorul alb-negrilor, a profitat de această pauză și a participat la antrenamentele unei formații din Euroligă. Tehnicianul care va împlini 37 de ani peste două luni a plecat în Monaco, unde a asistat la ședințele de pregătire ale lui Zvezdan Mitrovic.

Monaco a câștigat EuroCup în sezonul precedent și astfel a obținut calificarea în Euroligă. Până în acest moment, trupa lui Mitrovic are un bilanț de cinci victorii și șase înfrângeri. Superstarul grupării din Monaco este Mike James, jucător cu o experiență vastă în NBA și Euroligă.

Zvezdan Mitrovic se află la cârma lui Monaco de la începutul stagiunii 2020-2021. De-a lungul carierei sale, muntenegreanul le-a mai condus pe Pikadili, Mogren, Buducnost, Khimik, Krivbas, Budivelnik, Azovmash și ASVEL. De asemenea, Mitrovic a fost, în perioada 2017-2019, antrenorul principal al naționalei din Muntenegru.

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani are în palmares trei titluri ale Franței, un titlu al Ucrainei și o Cupă a Ucrainei, fiind numit antrenorul anului în liga ucraineană, în liga franceză, cât și în EuroCup. Pe lângă câștigarea EuroCup în 2021, Mitrovic a reușit în sezonul 2016-2017 să o conducă pe Monaco până în finala mică a Basketball Champions League.

Conform u-bt.basketball, Mihai Silvășan va asista la meciul pe care Monaco Basket îl dispută astăzi, 26 noiembrie, cu ASVEL Lyon.

*foto: Valentin Todea/Sport Focus, u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!