Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Am căzut de acord cu toții că nu am evoluat cu energia care trebuia”

Mihai Silvășan: „Am căzut de acord cu toții că nu am evoluat cu energia care trebuia”

U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu 89-80 acasă cu BCMU FC Argeș Pitești într-un meci contând pentru etapa a 9-a din grupa valorică A în LNBM. Gazdele au condus aproape tot jocul, cu un avans maxim de 15 puncte. Mihai Silvășan, antrenorul principal al alb-negrilor, a spus după meci că echipa sa nu a evoluat cu energia cu care a obișnuit și că trebuie să trateze serios fiecare partidă.

„Sunt mulțumit de victorie, de felul cum am evoluat nu. Chiar am căzut de acord acum cu toții în vestiar, de la jucători, ei au ridicat această problemă că nu am evoluat cu energia care trebuia și cu care am obișnuit lumea. Evident, este foarte bine că am reușit să câștigăm, însă trebuie să ne facem un obicei de a juca și a ne antrena la intensitate maximă, de a trata fiecare meci foarte, foarte serios și să nu considerăm că intrăm doar în teren și adversarii ne dau victoria. Cu siguranță este o mentalitate foarte greșită dacă privim așa lucrurile.

Avem o săptămână în care să pregătim meciul de acasă cu Oradea din FIBA Europe Cup. O vom folosi în așa fel încât să fim într-o formă bună miercurea viitoare și să abordăm, bineînțeles, la victorie acel meci”, a declarat Mihai Silvășan la finalul meciului de miercuri.

Patrick Richard II a fost coșgheterul partidei cu 28 de puncte. 27 dintre acestea le-a înscris prin reușite de la distanță, procedeu la care a avut 69% procentaj de reușită cu 9 triple din 13.

„A avut o zi de excepție de șut. El oricum este un shooter foarte bun, însă astăzi chiar a avut o zi de excepție, îl felicit pentru asta. Cu siguranță fără triplele lui nu ne era așa ușor. Oricum nu ne-a fost ușor, însă cred că meciul era mult mai complicat”, a mai spus Silvășan.

Pentru U-BT Cluj urmează două confruntări cu CSM CSU Oradea. Prima va fi miercuri, 11 decembrie, în prima etapă din faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup. Cele două echipe se vor întâlni în runda a 10-a din campionat sâmbătă, 14 decembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!