Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard a înscris 9 aruncări de la distanță în partida cu BCM Pitești. Video

Patrick Richard a înscris 9 aruncări de la distanță în partida cu BCM Pitești. Video

U-BT Cluj-Napoca a trecut de BCM U Pitești cu scorul de 89 la 80, într-o partidă care a contat pentru etapa a noua a LNBM-GVA.

Patrick Richard a fost principalul remarcat al acestei partidei. Cu 9 reușite de la distanță, americanul a stabilit un nou record în ceea ce privește numărul de reușite de la trei puncte în actuala ediție de campionat. Precedentul record i-a aparținut lui Troy Franklin, de la SCM Timișoara, conducătorul de joc reușise opt coșuri de trei puncte în etapa a 8-a, tot împotriva celor de la BCM U Pitești. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U-Banca Transilvania (@ubancatransilvania) on

Richard a fost folosit de Mihai Silvășan timp de 32 de minute, perioada în care a reușit 28 de puncte, 3 recuperări, 6 pase decisive, 3 intercepții și un capac pentru un indice la eficiență de 30 de unități. Din punct de vedere individual, Richard a stabilit noi recorduri personale la puncte marcate și eficiență. La capitolul puncte marcate precedentul record fusese stabilit în partidele cu CS Dinamo Știința și SCM Craiova, când a înscris 24 de puncte, în timp ce precedentul record la eficiență, de 27 de unități, a fost stabilit chiar împotriva campioanei en-titre, CSM Oradea.

În partida cu BCM U Pitești, principalul marcator al Clujului nu a reușit să înscrie de la 2 puncte (0/3), însă a reușit să termine partida cu un incredibil procentaj de 69% (9/13) la 3 puncte și unul de 100% (1/1) la libere. 

În actuala ediție a LNBM, Richard a jucat în toate cele nouă partide disputate de echipa sa și a adunat medii statistice de 18.3 puncte, 4.3 pase decisive, 3.3 recuperări, 2.3 intercepții, fiind unul dintre cei mai eficienți jucători din campionat, cu o medie de 20,8 la acest capitol. 

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca 

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Bravoo!
    Well done, Petrica! :)))

    cu 4 ani în urmă (05.12.2019)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Se poate:)
      Daca a mancat mamaliga cu grostior😁

      cu 4 ani în urmă (05.12.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!